Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

DU papildina sastāvu ar spēlētaju no Lietuvas, spēlet varētu arī treneris Savickis

Jānis Celmiņš

DU papildina sastāvu ar spēlētaju no Lietuvas, spēlet varētu arī treneris Savickis
Edgars Savickis, DU galvenais treneris
Foto: Jevgēņijs Jaņens

"Schenker" volejbola līgas komada "Daugavpils Universitāte" sastāvu papildinājusi ar lietuviešu spēlētaju Andžeju Savostenoku. Tāpat laukumā varetu doties arī komandas galvenais treneris Edgars Savickis, portālu Sportacentrs.com šodien informēja Latvijas Volejbola federācija.

Daugavpils Universitātes šajā sezonā šķīrusies no vairākiem pamatsastāva spēlētājiem un šobrīd atrodas astotajā vietā turnīra tabulā, bet pirms pirmā apļa pēdējās spēlēs tā papildinājusi sastāvu ar spēlētāju no Lietuvas - Andžeju Savostenok (otrā tempa uzbrucējs), kurš iepriekš Latvijā pabijis arī kā pludmales volejbolists, startējot vairakos Latvijas čempionāta posmos. Tāpat, iespējams, laukumā cēlāja pozīcijā dosies komandas treneris Edgars Savickis.

Jau rīt daugavpiliešiem paredzēta spēle pret "Poliurs/Ozolnieki" volejbolistiem, un tiešraidē to demonstrēs arī portāls Sportacentrs.com.

Pavisam nesen Daugavpils komandu papildināja pieredzējušie Andris Krūmiņš un Klāvs Zaļkalns.

Lielākā daļa klubu šajā nedēļas nogalē aizvadīs regularā čempionāta pirmā apļa noslēdzošās spēles. Sobrīd līgas vadībā atrodas trīs Igaunijas komandas, kurām seko "RTU/Robežsardze".

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija