Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Poliurs/Ozolnieki" uzvar trijos setos, sērijā vadību saglabā "Biolars/Jelgava"

Rolands Eliņš

"Poliurs/Ozolnieki" uzvar trijos setos, sērijā vadību saglabā "Biolars/Jelgava"
"Poliurs/Ozolnieki"
Foto: Volejbols.lv

Latvijas volejbola čempionāta pusfināla sērijā pirmo uzvaru izcīnījusi "Poliurs/Ozolnieki", kura ar 3:0 pieveica "Biolars/Jelgava". Sērijā gan vadību saglabā "Biolars/Jelgava" (2:1).

Sērijas pirmajās divās spēlēs uzvaru bija svinējusi "Biolars/Jelgava", attiecīgi ar 3:2 un 3:1. Trešajā mačā šodien savās mājās pie uzvaras beidzot tika arī "Poliurs/Ozolnieki", gūstot panākumu trijos setos. Pirmajā setā mājiniekiem „Poliurs” volejbolistiem izdevās uzvarēt vien ar 25:23, taču otro setu līdz panākumam izdevās novadīt nedaudz pārliecinošāk (25:19). „Biolars/Jelgava” līdz ar to nonāca seta attālumā no zaudējuma un centās to aizkavēt pēc iespēja ilgāk, taču seta izskaņā atkal pārāki bija „Poliurs/Ozolnieki”, vēlreiz uzvarot ar 25:23.

"Poliurs/Ozolnieki" komandā šajā spēlē ar 17 gūtiem punktiem rezultatīvākais spēlētājs bija Gatis Garklāvs. Raimondam Vilmanim 11, Armandam Āboliņam, Kārlim Volodinam 9, Aivim Āboliņam 5, Ivo Baranovskim 1 gūts punkts. "Biolars/Jelgava" komandā Andrejam Baburovam 9, Rolandam Ozoliņam 7, Edgaram Baikam, Andim Cimoškam, Matīsam Gabdulļinam 6, Ērikam Voroņko 5, Pēterim Aukmanim un Agrim Leitim 3 gūti punkti.

Nākamā un, iespējams, izšķirošā sērijas spēle tiks aizvadīta 22. martā Zemgales Olimpiskajā centrā. Latvijas čempionāta fināls sāksies 27. martā un norisināsies līdz trim uzvarām. „Poliurs/Ozolnieki” un „Biolars/Jelgava” uzvarētājs tajā spēkosies ar „RTU/Robežsardzes” un „Daugavpils Universitātes” pusfināla uzvarētāju, un šajā sērijā rezultāts pagaidām 2:1 RTU labā.

Savukārt otra pusfināla sērijas ceturtā spēle notiks jau rīt, pulksten 16:00 Daugavpilī, bet piektā, ja būs nepieciešama, 22. martā Rīgas 49. vidusskola sporta zālē.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

  -1 [+] [-]

, 2014-03-16 20:28, pirms 10 gadiem
Ožiem jatiek finālā