Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Braļiem Celitāniem zaudējumi Turcijā un Francijā

Jānis Celmiņš

Braļiem Celitāniem zaudējumi Turcijā un Francijā
Gundars Celitāns
Foto: tvf.org.tr

Ar zaudējumiem Francijs čempionāta 1/4 finālā un Turcijas kausa pusfinālā nācies samierināties attiecīgi Armandam un Gundaram Celitāniem, vienam neveiksme čempionāta ceturtdaļfinālā, otram kausa izcīņas pusfinālā.

Francija

Armanda Celitāna pārstāvētā „Paris” komanda vakar aizvadījusi jau otro Francijas čempionāta 1/4 fināla sērijas spēli, ar 1:3 piekāpjoties spēcīgajai „Tours” vienībai. Armands „Paris” sastāvā izcēlās ar septiņiem gūtiem punktiem. Pirmajā sērijas mačā „Tours” uzvarēja ar 3:0. Šajā cīņā latvietim pieci punkti.

Tādejādi vecākajam no Celitāniem šī sezona Francijā ir noslēgusies, komanda dalīta 5. - 8. vieta.

Pie panākuma „Pro B” līgā Francijā tikmēr tikusi Toma Šmēdiņa pārstāvētā „Chaumont” komanda, kas savā laukumā ar 3:1 pieveikusi „Nice” volejbolistus. Toms spēlēja vien epizodiski un punktus neguva.

Vadims Kardašs tikmēr guvis astoņus punktus, taču tas nav sekmējis „Harnes” panākumu pār „Asnieres” volejbolistiem, rezultātā zaudējums ar 0:3.

Turcija

Turcijā šajā nedēļas nogalē komandas cīnās par šīs valsts kausu. Finālā diemžēl nav izdevies iekļūt Gundara Celitāna pārstāvētajai „Halkbank” vienībai, kas vakar pusfināla cīņā ar 1:3 atzinusi „Fenerbahce” pārākumu. Šodien „Halkbank” cīnīsies par trešo vietu, pretiniekos Gundara bijušais klubs „Ziraat Bankasi”.

Izmantotie resursi:
Ligue Nationale de Volley
Türkiye Voleybol Federasyonu

     [+] [-]

, 2012-04-08 13:54, pirms 12 gadiem
Armandam tā bija 2 spēle,viņš jau pako čemodānus uz Rīgu!

     [+] [-]

, 2012-04-08 14:17, pirms 12 gadiem
kreilis7 rakstīja: Armandam tā bija 2 spēle,viņš jau pako čemodānus uz Rīgu!
Taisnība! Paldies par acīgumu...