Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņa un Cielava komandai zaudējums pirmajā cīņā par bronzu

Jānis Celmiņš

Šmēdiņa un Cielava komandai zaudējums pirmajā cīņā par bronzu
Toms Šmēdiņš, Salvis Cielavs un "ETTA" komanda
Foto: mestaruusliiga.fi

Zaudējumu Somijas čempionāta pirmajā sērijas spēlē par bronzas godalgām piedzīvojusī Toma Šmēdiņa un Salvja Cielava pārstāvētā „Etta” vienība, kas savā laukumā 0:3 atzina „Isku Volley” pārākumu.

Pusfinālos „Etta” piekāpās „Lakkapaa”, kuras rindās spēlē Hermans Egleskalns un Normunda Veinberga, bet „Isku Volley” spraigā sērijā atzina Uģa Krastiņa vadītās „Valepa” komandas pārākumu (komandā spēlē Ansis Medenis, Aivars Petruševics un Elviss Krastiņš).

Cīņā par bronzas godalgām jāuzvar vien divās cīņās un soli tuvāk trešajai vietai spērusi „Isku Volley” vienība, kas vakar uzvarēja viesos – 3:0. Otrais sērijas mačs jau sestdien. Salvis Cielavs un Toms Šmēdiņš pirmajā sērijas mačā guva attiecīgi 17 un trīs punktus.

Sestdien startēs arī Somijas čempionāta finālsērija. Pirmais mačs Rovaniemi, kur laukuma saimnieku lomā iejutīsies Hermans Egleskalns, Normunds Veinbergs un Co. „Lakkapaa” regulārajā turnīrā izcīnīja otro vietu, bet „Valepa” – ceturto. Sērija ritēs līdz kādas komandas četrām uzvarām.

Izmantotie resursi:
mestaruuliiga.fi