Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičs: "Pretinieki nespēja tik galā ar mūsu servēm"

Jānis Celmiņš

Koržeņevičs: "Pretinieki nespēja tik galā ar mūsu servēm"
Viktors Koržeņevičs
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Pretinieki paši mums krietni atviegloja dzīvi, nespējot tikt galā ar mūsu planējošajām servēm," pēc pirmās uzvaras "Indesit" Čempionu līgā volejbolā portālam Sportacentrs.com atzina Spānijas klubā "Unicaja Almeria" spēlējošais Latvijas izlases volejbolists Viktors Koržeņevičs.

Jau ziņojām, ka pie pirmās uzvaras "Indesit" Čempionu līgā trešdien tika Viktora Koržeņeviča pārstāvētā "Unicaja Almeria" komanda, kas savā laukumā ar 3:0 apspēlēja Sofijas "CSKA" klubu. Koržeņevičs laukumā devās "Unicaja Almeria" komandas pamatsastāvā un guva piecus punktus.

Pēc spēles sarunā ar portālu Sportacentrs.com spēlētājs atzina, ka Sofijas klubs spēlējis slikti, kas krietni atvieglojis dzīvi viņa pārstāvētajai Almērijas vienībai. "Viņi nespēja tikt galā ar planējošajām servēm, līdz ar to viņu uzbrukumi bija diezgan vienveidīgi un tas mums dzīvi krietni atviegloja. Pacēlām daudz bumbas aizsardzībā un veiksmīgi noslēdzām savus uzbrukumus."

"Nospēlēju normāli. Treneris gan nedaudz raustīja un servēs nebija pārliecības, bet kopumā bija normāli," savi sniegumu vērtē volejbolists, piebilstot, ka statistika ne vienmēr parāda reālo darbu, kas paveikts laukumā. "Lai arī ar bloku guvām tikai trīs punktus, ļoti daudz bumbu pieķērām un pacēlām aizsardzībā."

Komandas vadība joprojām cer komandas uz veiksmīgu startu Eirokausos. "Lai arī šobrīd mums ir viena uzvara un trīs zaudējumi, netaisāmies padoties. Trešā vieta grupā mums ļaus turpināt dalību CEV kausā, kas arī nemaz nav tik slikti."

Šobrīd gan komanda aktīvi gatavojas rītdien gaidāmajai Spānijas Superlīgas spēlei ar "Barcelona" komandu.

Koržeņevičs ir vienīgais Latvijas vīriešu kārtas volejbolists, kurš šosezon startē "Indesit" Čempionu līgā.