Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičam un Točko mainīgas sekmes Čempionu līgā

Jānis Celmiņš

Koržeņevičam un Točko mainīgas sekmes Čempionu līgā
"Unicaja Almeria" komanda pēc savas pirmās uzvaras Čempionu līgā
Foto: cev.lu

Uzvara un zaudējums – tāda ir Latvijas volejbolistu Viktora Koržeņeviča un Olgas Točko bilance vakardienas "Indesit" čempionu līgas spēlēs. Koržeņeviča pārstāvētā "Unicaja Almeria" komanda tika pie pirmās uzvaras, bet Točko "Galati Metal" viesos negaidīti piekāpās "Zarechie" komandai no Odincovas.

Vīru "Indesit" Čempionu līgā Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Spānijas vienība "Unicaja Almeria" līdz šim bija piedzīvojusi trīs zaudējumus un B apakšgrupā ieņēma pēdējo vietu. Vakar Spānijas klubam izdevās tikt arī pie pirmās uzvaras. Savā laukumā Almērijas komanda ar 3:0 apspēlēja Sofijas "CSKA" klubu. Koržeņevičs laukumā devās "Unicaja Almeria" komandas pamatsastāvā un guva piecus punktus.

Otrā B apakšgrupas spēlē Kazaņas "Zenit" ar 3:1 apspēlēja Francijas vienību "Tours VB", vēl vairāk nostiprinoties grupas turnīra tabulas vadībā.

Visai negaidītu zaudējumu dāmu "Indesit" Čempionu līgā vakar piedzīvoja Olgas Točko pārstāvētā Rumānijas "Galati Metal" komanda, kas viesos piekāpās (0:3) "Zarechie" komandai no Odincovas. Glābēja šajā spēlē nebija arī Točko, kas spēli sāka Rumānijas kluba pamatsastāvā un guva vien piecus punktus.

CEV kausa 1/8 fināla pirmajā spēlē pie uzvaras vakar tika Jāņa Pēdas pārstāvētā "BreBanca Lanutti Cuneo" komanda, kas viesos Tallinā ar 3:0 pārspēja vietējo "Selver" klubu, kura rindās spēlē arī trīs latvieši Austris Štāls, Deniss Petrovs un Artjoms Andilevko. Pēda šajā spēlē devās laukumā uz maiņu un guva vienu punktu, bet "Selver" rindās divas rezultatīvas darbības Petrovam. "Selver" rindās laukumā pabija gan Štāls, gan arī Andilevko.

Atbildes spēle Kuneo notiks jau pēc nedēļas.

Izmantotie resursi:
cev.lu
volley.ee

     [+] [-]

, 2010-01-08 13:13, pirms 15 gadiem
Pēda kruts vecis!

     [+] [-]

, 2010-01-08 23:31, pirms 15 gadiem
Negaidīti piekāpās Zarečjei????