Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Sākumā Ozolnieki izskatījās ļoti labi"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Sākumā Ozolnieki izskatījās ļoti labi"
Raimonds Vilde VK "Rīga / Lāse-R" galvenais treneris
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Mūsu sliktā spēle pirmajā setā tomēr bija Ozolnieku kluba nopelns," pēc uzvaras Latvijas kausa izcīņā volejbolā portālam eSports.lv teica VK "Rīga / Lāse-R" galvenais treneris Raimonds Vilde.

Jau ziņojām, ka Latvijas kausa izcīņas finālā šodien SN "Daugava" VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti ar 3:1 apspēlēja aizvadītā gada kausa ieguvējus VK "Biolars / Ozolnieki" volejbolistus, tādejādi izcīnot Latvijas kausu. Pēc spēles īsu komentāru portālam eSports.lv sniedza VK "Rīga / Lāse-R" galvenais treneris Raimonds Vilde - "Pirmā seta sākumā Ozolnieki izskatījās ļoti labi - viņiem bija neapšaubāmi agresīvāka serve nekā mums un tieši šī iemesla dēļ sāka rasties visas problēmas. Pāris bumbas, kuras paši nespējām "nokārtot" un sets bija zaudēts. Sākot ar otro setu mēs sākām "niknāk" servēt un viņi tieši pretēji - atslābināja servi. Iespējams, tuvojoties spēles beigām viņi iespējams aizlūza fiziski. Pēc pirmā seta savējiem teicu, ka ir jāsāk servēt, jo tā tiešām nebija mūsu serve. Mūsu spēles stils tomēr ir balstīts uz stabilu un agresīvu servi. Labai servei seko viss pārējais - vieglāk spēlēt blokā, arī aizsardzība sakārtojas, bet pretiniekam tieši pretēji."

Uz jautājumu, vai tā nekļūst par sliktu tradīciju, ka Rīgas klubs pēdējā laikā zaudē pirmos setus (ieprikš pusfinālā pirmais sets tika zaudēts arī "Cēsu Alus" komandai), Vilde atbildēja - "Jā, arī pusfinālā pirmo setu zaudējām un šodien jau ar iesildīšanos vērsām uzmanību uz to, ka vajadzētu sākt ar pirmo minūti, ne tā kā pret Cēsu komandu, kad iesildījāmies miegaini. Šodien domāju, ka tas viss nebija tik izteikti, bet sākums atkal nesanāca. Domāju gan, ka šodien mūsu sliktā spēle pirmajā setā, tomēr bija Ozolnieku kluba nopelns."

Nākamās trīs spēles Rīgas klubs aizvadīs attiecīgi pret "Armijas" VK un abiem Tallinas klubiem - "Selver" un "TTU". Vaicāts, ka jāizdara komandai, lai revanšētos "Selver" klubam par zaudējumu pirmajā aplī, Vilde atbildēja - "Jāturpina šancēt! Mēs viņus pazīstam ļoti labi un ar neko īpašu viņi mūs nespēj pārsteigt. Jāpārvar "kompleksiņš", kurš pēdējos gados ir radies. Pirmajā spēlē mums nedaudz pietrūka jaudas dieagonālē, tāpēc arī nācās zaudēt. Es domāju, ka mēs revanšēsimies!"

Noslēgumā Vilde atzina, ka komandai nekādas svinības pēc kausa izcīnīšanas nav paredzētas - "Ir sezonas vidus, jāturpina strādāt. Gan jau katrs pats kaut kā nosvinēs - kauss paliek kauss un, lai arī uzvara tajā mums šosezon nebija tas svarīgākais uzvara turnīrā paliek uzvara turnīrā. Patīkami!"

  +2 [+] [-]

, 2008-12-07 21:31, pirms 16 gadiem
Viņš domā vizuālo izskatu!!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-07 22:20, pirms 16 gadiem
roberts18 rakstīja: Viņš domā vizuālo izskatu!!!!
pēc tam iesvīda...