Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Saušs: "Loģiski, ka ir prieks!"

Jānis Celmiņš

Saušs: "Loģiski, ka ir prieks!"
Romāns Saušs VK "Rīga / Lāse-R"
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Jau pirms spēles runājām, ka jāservē agresīvi, ja tas izdodas, tad arī viss pārējais sakārtojas," pēc uzvaras Latvijas kausa izcīņā volejbolā portālam eSports.lv teica viens no VK "Rīga / Lāse-R" spēlētājiem Romāns Saušs.

Jau ziņojām, ka Latvijas kausa izcīņas finālā šodien SN "Daugava" VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti ar 3:1 apspēlēja aizvadītā gada kausa ieguvējus VK "Biolars / Ozolnieki" volejbolistus, tādejādi izcīnot Latvijas kausu. Pēc spēles pārdomās par spēli ar portālu eSports.lv dalījās viens no Rīgas kluba spēlētājiem Romāns Saušs.

Lūgts pastāstīt par spēli viens no kausa ieguvējiem Romāns Saušs teica - "Pirmā seta sākumā mums negāja serves, sākumā nespējām servēt kaut vai tik pat agresīvi cik pusfinālā, tāpēc zaudējām. Pēc tam pielikām servēs - labi servēja gan Andrejs (Zavarotnijs), gan Kreilis (Jānis Šmēdiņš). Lai arī Lauris (Iecelnieks) servēja "planierus" arī tie deva punktus. Jau pirms spēles runājām, ka jāservē agresīvi - ja tas izdodas, tad arī viss pārējais sakārtojas - vieglāk spēlēt gan blokā, gan aizsardzībā. Ceturtā seta galotnē pieļāvām divas, trīs kļūadas un viņiem izdevās pietuvoties, laibi, ka izdevās visu pabeigt tik savlaicīgi,"

Sarunas noslēgumā Saušs neslēpa prieku par izcīnīto kausu, taču bilda, ka gribējies nedaudz labāk nospēlēt Eirokausos - "Prieks loģiski, ka ir - uzvara ir uzvara, bet sezonas sākumā gribējās sevi labāk parādīt arī Eirokausos."

     [+] [-]

, 2008-12-07 19:07, pirms 16 gadiem
"Logiski, ka prieks ir" butu pareizi

     [+] [-]

, 2008-12-08 21:02, pirms 16 gadiem
Hipotenūza rakstīja: "Logiski, ka prieks ir" butu pareizi
te.nav.nekaada.latvieshu.valodas.stunda