Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zināms Latvijas kausa izcīņas spēļu kalendārs

Jānis Celmiņš

Zināms Latvijas kausa izcīņas spēļu kalendārs
Kārlis Volodins un Ivo Baranovskis, "Poliurs / Ozolnieki"
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas kausa izcīņa volejbolā šogad tiks izspēlēta pēc interesanta formāta. Par kausiem (diviem) šogad cīnīsies astoņas komandas – četras no „Schenker” līgas, viena no Nacionālās līgas un trīs komandas no Pirmās līgas. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad tiks izcīnīti divi kausi.

Četras „Schenker” līgas komandas 10. un 11. decembrī Ozolnieku Sporta namā cīnīsies par Lielo kausu. 10. decembrī tiks aizvadītas abas pusfinālu cīņas – „Lāse-R / Rīga” pret „Biolars” (pulksten 16.00) un „Poliurs / Ozolnieki” pret „Daugavpils universitāti (pulksten 18.00).” Divas labākās iekļūs finālā, kas tiks izspēlēts dienu vēlāk turpat Ozolniekos pulksten 19.00.

Tikmēr viena Nacionālās līgas komanda (SK Limbaži) un trīs komandas no 1. līgas (LSPA, Rundāle-Bauska un Ziemeļkurzeme) iespēja pacīnīties par Lielo kausu netiks dota. Visas četras komandas aizvadīs cīņu par Mazo kausu. Šī turnīra „final four” sacensības tiks aizvadītas Limbažos 10. decembrī.

Lielā kausa izcīņas izšķirošais mačs būs vērojams tiešraidē Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvā TV 411.kanālā).

Abu turnīru spēļu kalendāri pieejami šeit: Latvijas Volejbola Federācija | LATVIJAS KAUSS...

Iepriekšējo sezonu kausu ieguvēji:

2010. gads Poliurs/Ozolnieki
2009. gads Lāse-R/Rīga
2008. gads VK Rīga/Lāse-R
2007. gads VK Biolars/Ozolnieki
2006. gads SK Rīga
2005. gads SK Rīga/LU Inčukalns
Mazais kauss - SK ELVI/Kuldīga
2004. gads Lāse/R
Mazais kauss - SK Cēsis/LSPA
2003. gads Lāse/R
Mazais kauss - SK Babīte