Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņam un Koržeņevicam Bundeslīgas sudrabs

Krišs Upenieks

J. Šmēdiņam un Koržeņevicam Bundeslīgas sudrabs
Jānis Šmēdiņš priekšplānā
Foto: foto-herfet.de

Šovakar trešo zaudējumu pret ''VfB Friedrichshafen'' Vācijas Bundeslīgas finālsērijā piedzīvoja Latvijas volejbolistu Jāņa Šmēdiņa un Viktora Koržeņevica pārstāvētā Berlīnes ''SCC'' komanda, noslēdzot turnīru ar sudraba medaļām.

Portāls Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Latvijas volejbolistu Jāņa Šmēdiņa un Viktora Koržeņevica pārstāvētā kluba Berlīnes ''SCC'' iekļūšana Bundeslīgas finālā bija liels pārsteigums. Arī fināla abās spēlēs ''SCC'' volejbolisti ir pakutinājuši nervus ''VfB Friedrichshafen'' komandai.

Šovakar ''VfB Friedrichshafen'' savā laukumā 3500 skatītāju klātbūtnē pielika punktu finālsērijai. Pirmajos divos setos mājinieki izcīnīja pārliecinošas uzvaras (25:14, 25:19), bet tad, iespējams, nodicēdami, ka uzvara jau ir rokās, trešajā setā zaudēja ar 23:25. Nekādi brīnumi gan nenotika - ''VfB Friedrichshafen'' uzvarēja nākamajā setā ar 25:22, triumfējot Bundeslīgas turnīrā.

Viktors Koržeņevics laukumā devās pirmajos četros setos un guva četrus punktus. Jānis Šmēdiņš laukumā, lai arī mačam bija pieteikts, neizgāja.

Pludmales volejbola draugi noteikti priecājas par to, ka finālsērijā ''SCC'' komanda zaudēja jau trijās spēlēs, jo Jānis Šmēdiņš tagad varēs pievērsties bīčam un kopā ar Mārtiņu Pļaviņu vairāk pagatavoties dueta pirmajam sezonas Pasaules kausa posmam, kurš startēs 17. maijā Čehijas pilsētā Prāgā.

Izmantotie resursi:
volleyball-bundesliga.de