Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Toms Šmēdiņš: "Esam labā noskaņojumā"

Jānis Celmiņš

Toms Šmēdiņš: "Esam labā noskaņojumā"
Toms Šmēdiņš

Sestdien un svētdien Igaunijā risināsies "Schenker" volejbola līgas Final Four turnīrs. Tallinā jau ieradušies SK "ELVI/Kuldīga" volejbolisti un aizvadījuši pirmo treniņu. Portālam eSports.lv izdevās saznāties ar vienu no Kuldīgas kluba līderiem Tomu Šmēdiņu un iegūt īsu viņa komentāru.

SK "ELVI/Kuldīga" jau šorīt devās uz Tallinu, kur sestdien un svētdien risināsies "Schenker" līgas Final Four turnīrs. Pusfinālā Kuldīgas kluba pretinieki sestdien būs "Tartu Pere Leib" volejbolisti ar kuriem pamatturnīrā kuldīdznieki spēlējuši divas reizes. Pagaidām bilance ir līdzīga (1:1), kā būs pēc rītdienas spēles, redzēsim jau pavisam drīz.

SK "ELVI/Kuldīga" volejbolisti Tallinā jau aizvadījuši pirmo treniņu un īsi pirms vakariņām portālam eSports.lv izdevās sazināties ar vienu no Kuldīgas kluba līderiem Tomu Šmēdiņu, kurš pastāstīja par pēdējiem jaunumiem kurzemnieku nometnē. "Visi esam labā noskaņojumā, šodien jau ap pulksten četriem bijām Tallinā un tiko beidzām trenēties. Igauņi mums bija ierādījuši "nereāli" mazu zāli. Kuldīgā tik mazas sporta zāles ir vienīgi pie skolām. Treniņā šovakar nepiedalījās Andrejs Ļevčenko, kuram sāp mugura, bet rīt viņš noteikti spēlēs, "bračkam" (Jānim Šmēdiņam) ar plecu viss ir kārtībā, arī Balodis šovakar trenējās ar pilnu atdevi", pastāstīja Šmēdiņš.

"Esmu ļoti izsalcis, tāpēc tagad jādodas vakariņās un jāgatavojas rītdienas spēlei", sarunas noslēgumā smejoties teica Šmēdiņš.

Pirmajā pusfināla cīņā pulksten 16.00 sestdien laukumā dosies "Tartu Pere Leib" un SK "ELVI/Kuldīga", bet jau pēc trim stundām (plkst. 19.00) sāksies spēle starp "Selver" un VK "Lāse-R".

Schenker līgas Final Four (Tallina)
08.03. pl. 16.00 Tartu Pere Leib – SK ELVI/Kuldīga
08.03. pl. 19.00 Selver – VK Lāse-R
09.03. pl. 14.00 Spēle par 3. vietu
09.03. pl. 17.00 Fināls

  +2 [+] [-]

, 2008-03-07 20:20, pirms 17 gadiem
ELVI jātiek finālā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja