Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Lauris Iecelnieks: "Visu izšķirs pirmais sets"

Jānis Celmiņš

Lauris Iecelnieks: "Visu izšķirs pirmais sets"
Lauris Iecelnieks
(VK Lāse-R)

Jau ziņojām, ka šajā nedēļas nogalē Tallinā risināsies "Schenker" volejbola līgas Final Four turnīrs. Īsi pēc ierašanās Tallinā portālam eSports.lv telefoniski izdevās sazināties ar VK "Lāse-R" spēlētāju Lauri Iecelnieku, kurš sniedza īsu komentāru.

Jau ziņojām, ka šajā nedēļas nogalē Igaunijas galvaspilsētā Tallinā risināsies "Schenker" līgas Final Four turnīrs. Labāko četru komandu skaitā izdevies iekļūt arī Latvijas čempioniem un pagājušās sezonas "Schenker" līgas finālistiem VK "Lāse-R" volejbolistiem. Sestdien, pusfinālā VK "Lāse-R" pretinieki būs līgas pamatturnīra uzvarētāji "Selver" volejbolisti.

Īsi pēc ierašānās Tallinā portālam eSports.lv izdevās telefoniski sazināties ar VK "Lāse-R" spēlētāju Lauri Iecelnieku, kurš viesnīcas numuriņā kopā ar citu "robežsargu" Armandu Celitānu televīzijā skatījās Pasaules čempionātu vieglatlētikā. Lauris sniedza īsu komentāru par gaidāmo spēli un komandas gatavošanos tai. "Pavisam nesen ieradāmies Tallinā, no rīta aizvadījām pēdējo treniņu Rīgā, pēc kura devāmies uz Tallinu. Treniņā šorīt nepiedalījās mūsu viesstrādnieks (Joao Eduardo de Paula), viņam ir nelielas veselības problēmas, taču rīt laukumā viņš visticamāk dosies. Pilnīgi gatavs spēlei ir arī Armands Celitāns arī viņš "raujas" laukumā. Rīt no rīta aizvadīsim vieglu treniņu "Audentes" hallē un vakarā jau dosimies cīņā", pastāstīja Iecelnieks.

Jautāts par izredzēm rītdienas spēlē pret "Selver" komandu, Lauris teica - "Manuprāt visu izšķirs pirmais sets, ja mums izdosies stabili iesākt, tad domāju, ka viņiem var rasties problēmas. Nevienam nav šaubu, ka "Selver" ir šī pāra favorīti, taču ja viņi spēli iesāks nervozi, tad rezultāts var būt interesants. Visu izšķirs spēles sākums - pirmais sets. Mēs šobrīd esam diezgan labā formā un varam parādīt brīnumus. Ja viņi mūs "nonesīs" ar 3:0, tad viss ir skaidrs - viņi ir labāki."

Uz jautājumu - kuru komandu Lauris gribētu redzēt finālā (ja izdodas uzvarēt pusfinālā), viņš atbildēja - "Trīs komandas te ir ļoti līdzīgas, "Selver" ir favorīti, taču gan ar Kuldīgu, gan Tartu var spēlēt un pat uzvarēt. Gribētos jau lai finālā būtu divas Latvijas komandas, bet kā būs dzīvē redzēsim."

Pirmajā pusfināla cīņā pulksten 16.00 sestdien laukumā dosies "Tartu Pere Leib" un SK "ELVI/Kuldīga", bet jau pēc trim stundām (plkst. 19.00) sāksies spēle starp "Selver" un VK "Lāse-R".

Schenker līgas Final Four (Tallina)
08.03. pl. 16.00 Tartu Pere Leib – SK ELVI/Kuldīga
08.03. pl. 19.00 Selver – VK Lāse-R
09.03. pl. 14.00 Spēle par 3. vietu
09.03. pl. 17.00 Fināls

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 23:00, pirms 17 gadiem
Ir info... volejbols.lv: Latvijas Volejbola Federācija - Ziņas taču autobuss jau ir pilns!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-08 08:32, pirms 17 gadiem
Labs uzvārds, varēja vēl būt Uzcelnieks, vai Gremdenieks

final 4 būs interesants