Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Mārupe" otro apli turpina bez zaudējumiem un izvirzās vadībā

Jānis Celmiņš

"Mārupe" otro apli turpina bez zaudējumiem un izvirzās vadībā
VK "Mārupe" volejbolisti
Foto: http://flavors.me/vk_marupe

Aizvadītajā nedēļā Latvijas volejbola čempionāta 1. līgā pie vēl trim uzvarām tikuši "Mārupes" volejbolisti, tādejādi izvirzoties līgas turnīra tabulas vadībā.

Pēdējo spēli pirms aizvadītajā nedēļā paredzētajām spēlēm “Mārupes” komanda bija aizvadījusi 14. janvārī, kad savā laukumā Jaunmārupes sākumskolā ar 3:0 apspēlēja “Valgundes” vienību. Pēc vairāk kā divu nedēļu ilgās pauzes mārupiešu pirmie pretinieki aizvadītajā otrdienā bija "RVS/Jaunieši" kuri pirmā apļa spēlē tika apspēlēti vairāk kā pārliecinoši. Nekas ievērojami nemainījās arī šoreiz – uzvara trijos setos un vēl trīs punkti līgas turnīra tabulā "Mārupes" kontā.

Divas nākamās šīs nedēļas spēles "Mārupei" solījās būt krietni sīvākas. Ceturtdienas vakarā bija ieplānots izbraukuma mačs Ozolnieku Sporta namā pret vietējo "Ozolnieku" komandu, bet svētdien jāspēlē ar "Kuldīgas" Sporta skolas komandu. Arī šajā spēlēs "Mārupe" iepriecināja savus atbalstītājus un uzvarēja visai pārliecinoši. Svarīgi, ka abās pēdējās spēlēs "Mārupes" komandas kopējā spēle atkal bija līmenī un jūtams, ka komanda ir gatava 1. līgas regulārā čempionāta noslēgumam.

Jau 13. februārī "Mārupes" komanda aizvadīs maču ar saviem principiālākajiem pretiniekiem VK "Ventspils". Maču mārupieši aizvadīs sev neierastajā, bet ļoti mājīgajā "Tīraines" Sporta centra zālē. Atlikušajās divās regulārā čempionāta spēlēs "Mārupes" komandai vēl jāspēlē ar "RTU UPS" un "Balvi" komandām.

Pēc aizvadītās nedēļas spēlēm "Mārupe" atgriezusies līgas turnīra tabulas vadībā. 15 spēlēs mārupieši izcīnījuši 13 uzvaras, turklāt otrā apļa mači pagaidām tiek aizvadīti bez zaudējumiem. Tāpat komanda joprojām nav piedzīvojusi zaudējuma rūgtumu spēlējot savā laukumā – savas sienas laikam tomēr palīdz.

Jau pieminētās "Valgundes" un "Ventspils" komandas līgas turnīra tabulā ieņem attiecīgi otro un trešo vietu. Abas komandas izcīnījušas pa 12 uzvarām 15 spēlēs un no "Mārupes" atpaliek attiecīgi par diviem un trim punktiem.

Izmantotie resursi:
flavors.me: VK MARUPE : Flavors.me

Vai VK "Mārupe" spēs apspēlēt arī VK "Ventspils"?

  • 27

  • 17