Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Mūsējie ārzemēs: Celitāna 27 gūtie punkti no zaudējuma neglābj

Jānis Celmiņš

Mūsējie ārzemēs: Celitāna 27 gūtie punkti no zaudējuma neglābj
Gundars Celitāns

Zaudējumu CEV kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē piedzīvojusi Latvijas volejbolista Gundara Celitāna pārstāvētā Turcijas "Ziraat Bankasi" komanda, kas izbraukumā piekāpās vienai no labākajā Itālijas A1 līgas komandām "Casa Modena" – 1:3.

Šī bija lieliska iespēja novērtēt kā uz Itālijas A1 līgas kluba fona izskatās Turcijas čempionāta viena no labākajām komandām. Spēle kopumā bija ļoti līdzīga, pirmajos divos setos uzvaras svinēja mājinieki (25:23, 25:21), bet trešajā pārāks bija Turcijas klubs (25:21). Ceturtais sets kā izrādījās vēlāk bija pēdējais, tas bija visspraigākais, taču arī šoreiz uzvaru svinēja Itālijas vienība – 31:29.

"Ziraat Bankasi" no zaudējuma neglāba pat Gundara Celitāna 27 gūtie punkti. Turnīra nākamajā kārtā iekļūs komanda, kura uzvarēs divu spēļu summā, atbildes mačs jau pēc nedēļas Ankarā.

Zaudējumu "Indesit" Čempionu līgas spēlē dāmām piedzīvojusi Olgas Točko pārstāvētā Baku "Rabita" komanda, kas E apakšgrupas spēlē ar 2:3 piekāpās Itālijas "Scavolini Pesaro" komandai. Olga spēlei bija pieteikta, bet laukumā nedevās.

Sāpīgu zaudējumu Francijas čempionāta "Pro A" līgas spēlē piedzīvojusi Ruslana Sorokina pārstāvētā "Toulouse" komanda, kas mača gaitā pret "Poitiers" bija vadībā ar 2:0, taču beigās piekāpās ar 2:3. Ruslans spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un guva deviņus punktus.

Izmantotie resursi:
volley, pallavolo maschile serie A1, campionato...
CEV Home
LNV - Ligue Nationale de Volley