Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV: "RTU/Robežsardze" mēģinās vēlreiz pārsteigt "Selver"

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: "RTU/Robežsardze" mēģinās vēlreiz pārsteigt "Selver"
Foto: RTU/Robežsardze

Nedēļas nogalē Sportacentrs.com TV piedāvās tiešraides no desmit sporta notikumiem - četras cīņas ieplānotas “Optibet” hokeja līgā, četras cīņas “Elvi” florbola līgā, bet pa vienai spēlei “Credit24” Meistarlīgā volejbolā un “Optibet” virslīgā telpu futbolā.

“Optibet” hokeja līgā šosezon piedzīvots ne viens vien pārsteigums. Pastarīte “Prizma/IHS” izcīnījusi nu jau trīs uzvaras pēc kārtas, bet sestdien to sagaida nopietnākais iespējamais šī brīža eksāmens - tikšanās ar pašreizējo līdervienību “Olimp”. Citu Rīgas klubu duelī U18 izlases bāzes komanda “Rīga” mēģinās gūt vērtīgas mācības no cīņas pret pieredzējušo “Kurbadu”.

Savukārt pēcpusdienā šķēpus krustos Jelgavas un Liepājas vienības, bet Daugavpilī viesosies čempioni “Mogo”. “Zemgales/LLU” un “Liepājas” dueļos šosezon divi panākumi kurzemniekiem, bet pēdējā mačā novembra vidū jelgavnieki revanšējās. Šī būs arī divu rezultatīvāko OHL spēlētāju duelēšanās - “Zemgales/LLU” uzbrucējs Gatis Sprukts sakrājis 31 punktu, kamēr liepājnieks Bruno Zabis ticis pie 30 punktiem. Mazliet vēlāk Daugavpilī “Dinaburga” centīsies spert vēl vienu soli tuvāk uzvarai pār “Mogo”. Čempioni iepriekšējā tikšanās reizē svinēja panākumu tikai pēcspēles metienu sērijā.

Nopietnas cīņas sagaidāmas arī “Elvi” florbola līgā. Sestdien “Pārgauja” uzņems līdervienību “Lekringu”, no kā šobrīd atpaliek tikai par trim punktiem, taču kocēniešiem aizvadīts par spēli mazāk, bet turpat netālu no vadošā trijnieka esošie “Kurši/Ekovalis” mēģinās izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas, uzņemot “Irlavu/Avant”, kas savā iepriekšējā mačā uzveica spēcīgo “LH.LV/Oxdog Ulbroka”. Divkārtējie čempioni no Ulbrokas šajā nedēļas nogalē aizvadīs pat divas spēles - sestdien jāuzņem turnīra rezultatīvākais spēlētājs Pāvels Semeņovs un “Valmiera”, bet dienu vēlāk jāmēģina nepieļaut kļūdas uz noguruma fona cīņā pret pastarīšiem no Bauskas.

Sestdien “Credit24” Meistarlīgā volejbolā norisināsies jauno laiku vēsturē pazīstamāko Latvijas un Igaunijas klubu duelis - “RTU/Robežsardze” uzņems Tallinas “Selver”. Aivis Āboliņš un rīdzinieki sezonu nav sākuši pārliecinoši, tomēr uzvara (3-0) abu komandu pirmajā sezonas duelī Tallinā liecina, ka Latvijas volejbola leģendas Raimonda Vildes trenētajai komandai ir krietni augstāks potenciāls nekā to rāda šī brīža situācija tabulā.

Svētdienas vakarā tiksies divas “Optibet” virslīgas jaunpienācējas telpu futbolā - “Tukums 2000/TSS” uzņems “RSU/BAO-Dobeli”. Debitanti no Dobeles aizvada ļoti solīdu sezonu un nav tālu no vadošā trijnieka. Komandu pirmajā cīņā Dobelē mājinieki izcīnīja minimālu uzvaru, pateicoties sava bombardiera Artūra Mhitarjana vārtiem mača izskaņā.

Sportacentrs.com TV kā vienīgais sporta kanāls iekļauts bezmaksas Nacionālajā apraidē, kas nodrošina kanāla pieejamību 95% televīzijas iedzīvotāju.

Sportacentrs.com TV tiešraides nedēļas nogalē

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
7.12.13:00*Optibet hokeja līgaPrizma/IHS - Olimp
7.12.13:00*Optibet hokeja līgaRīga - Kurbads
7.12.14:00Elvi florbola līgaPārgauja - Lekrings
7.12.16:00Optibet hokeja līgaZemgale/LLU - Liepāja
7.12.17:00*Optibet hokeja līgaDinaburga - Mogo
7.12.18:00*Elvi florbola līgaKurši/Ekovalis - Irlava/Avant
7.12.19:00Credit24 Meistarlīga volejbolāRTU/Robežsardze - Selver
7.12.19:00*Elvi florbola līgaLH.LV/Oxdog Ulbroka - Valmiera
8.12.15:00Elvi florbola līgaLH.LV/Oxdog Ulbroka - Bauska
8.12.19:00LTFA Optibet virslīgaTukums 2000/TSS - RSU/BAO-Dobele

* - tiešraide tikai portālā Sportacentrs.com.