Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Deveikus: "Grūti noturēt vienmērīgu augsta līmeņa sniegumu visa mača garumā"

Jānis Celmiņš

Pēc zaudējuma Izaicinājuma kausa mačā pret „Guberniya Nizhniy-Novgorod” komandu „Biolars/Jelgava” galvenais treneris Jurijs Deveikus pauda, ka mača rezultāts ir likumsakarīgs. Šajā pārī izteikta favorīte ir Krievijas komanda.

Jau vēstīts, ka vakar pēc sešu gadu pārtraukuma Eirokausos atgriezās Latvijas volejbola klubs - Izaicinājuma kausa pirmajā kārtā "Biolars/Jelgava" izbraukumā pret spēcīgo Krievijas "Nizhny-Novgorod" piekāpās trijos setos.

„Mums grūti noturēt vienmērīgu augsta līmeņa sniegumu visa mača garumā. Mēs esam sporta veida mīlētāji, kuri šo spēli spēlē brīvajā laikā pēc darba vai mācībām. Es nevēlos, lai tas skanētu kā attaisnojums. Tas drīzāk ir izskaidrojums tam, kāpēc viss tā notiks,” pēc mača atzina Jelgavas komandas galvenais treneris Jurijs Deveikus.

Pirmajā spēles setā treneris veica dubulto maiņu, kas pastiprināja spēli, taču pēcāk tika veikta atpakaļ maiņa, un rezultāts vairs nebija tik labs. „Jā, puiši spēlē iesaistījās ļoti labi, taču nedomāju, ka zaudējām setu dēļ šīs maiņas. Atpakaļ maiņa prasījās. Atpalikām no pretiniekiem servju uzņemšanā, kas arī noveda pie zaudējuma. Atbildes spēlē noteikti cīnīsimies. Jā, pretinieks ir favorīts šajā pārī, taču padoties negatavojamies,” pauda Deveikus.

Atbildes spēle tiks aizvadīta 19. novembrī Zemgales Olimpiskajā centrā.

     [+] [-]

, 2014-11-06 14:58, pirms 10 gadiem
Ai ai ai, ka neliek copyright'u par tiešo tulkojumu no Комментарии после матча "Губерния" -...

     [+] [-]

, 2014-11-06 15:02, pirms 10 gadiem
spriežot pēc statistikas cev.lu - tiešam daudz ko izšķira serve un serves uzņēmšana - jo mūsējie uzņēmšanā iekrita, bet apgrūtināt uzņēmšanu pretiniekiem paši nespēja..

veiksmi atbildes mačā!