Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pamatturnīrā divi Latvijas dueti

Jānis Celmiņš

Polijā notiekošā FIVB Pasaules kausa posma pludmales volejbola pamatturnīrā iekļuvuši divi Latvijas dueti - Mārtiņš Pļaviņš / Aleksandrs Samoilovs un brāļi Toms un Jānis Šmēdiņi.

Pirmā kvalifikācijas sacensību kārta Latvijas čempioniem Pļaviņam / Samoilovam bija brīva, bet otrajā kārtā Latvijas čempioni trīs setos ar 2:1 (21:16, 22:24, 15:11) apspēlēja mājiniekus Mihaliku / Lukasiku. Trešajā un izšķirošajā kārtā Mārtiņš un Aleksandrs, pietiekami pārliecinoši ar 2:0 (21:17, 21:16) apspēlēja Krievijas duetu Koučņerevu / Makorstovu un nodrošināja vietu sacensību pamatturnīrā.

Otro kvalifikācijas turnīra kārtu pārvarēja arī brāļi Toms un Jānis Šmēdiņi, kuri ar 2:0 (21:14, 21:18) apspēlēja mazpazīstamo Angolas duetu Morais / Fernandess. Lai arī otrajā šīs dienas spēlē Toms un Jānis bija spiesti atzīt Kazahstānas dueta Sauko / Rovkina pārākumu (0:2), viņi pamatturnīrā iekļuva kā tā saucamie "lucky losers".

Mārtiņš un Aleksandrs pamatturnīrā izlikti ar 23. numuru un rīt pamatturnīra pirmajā spēlē viņu pretinieki būs mazpazīstamie mājinieki Vicaks / Krimaris, kuri izsēti ar augsto 10. numuru.

Brāļiem Šmēdiņiem pirmajā kārtā pretinieki būs krietni vien spēcīgāki. Lai turpinātu cīņu "uzvarētāju zarā" kuldīdzniekiem būs jāpārvar Brazīlijas dueta Franko / Cunjas pretestība. Toms ar Jāni pamatturnīrā izlikti ar 30. numuru, bet brazīlieši ir trešie.

Izmantotie resursi:

www.fivb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-06 13:38, pirms 17 gadiem
pagaidām Šmēdiņiem : 16:21 pirmajā setā un otrajā 14:14