Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas volejbola izlase Universiādē zaudē ne tikai pirmajā mačā, bet arī divas pretinieces

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas volejbola izlase Universiādē zaudē ne tikai pirmajā mačā, bet arī divas pretinieces
Deniss Petrovs - Latvijas nacionālās izlases cēlājs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Tatarstānas galvaspilsētā Kazaņā jau otro dienu notiek pasaules vasaras Universiāde. Šodien no Latvijas sportistiem startēja bokseris Artūrs Ahmetovs un viena no divām mūsu sporta spēļu komandām - volejbola izlase. Abos gadījumos tika piedzīvoti zaudējumi, turklāt Latvijas volejbolisti zaudēja arī divas pretinieces.

Volejbola turnīrā mūsu pirmā pretiniece bija Ukraina. Latvijas studentu izlases sastāvā ir spēlētāji no Daugavpils Universtātes, no kluba "Lāse-R/Rīga", bet kapteinis ir nacionālās izlases pamatcēlājs Deniss Petrovs no Francijas kluba. Latvijas studenti atzina ukraiņu pārākumu - rezultāts 0:3 (19:25, 20:25, 14:25). Mūsu vienības sastāvā ar 11 punktiem rezultatīvākais bija nacionālās izlases dalībnieks Andrejs Zavorotnijs.

Latvijas volejbolisti spēlē B apakšgrupā, kur pretinieces ir Ukraina, Japāna, Taizeme, Omāna un Alžīrija. Turnīra organizatori šodien noskaidrojuši, ka omānieši un alžīrieši nepiedalīsies, līdz ar to Latvijai apakšgrupā atlikušas tikai divas spēles - pret japāņiem un taizemiešiem.

Tikmēr boksa turnīrā Latvijas pārstāvis Ahmetovs pirmajā cīņā (sešpadsmitdaļfinālā) piekāpās mongoļu bokserim. Trīs raundu mačā pretinieks bija nedaudz pārāks pēc punktiem. Līdz ar to mūsu sportistam sacensības ir noslēgušās.

Universiādē pārstāvēti ne tikai olimpiskie sporta veidi, bet arī neolimpiskie (piemēram, jostu cīņa un sambo). Atkarībā no sporta veida, sacensību sportiskais līmenis ir visai atšķirīgs, piemēram, futbola turnīrā piedalās maz futbolistu no spēcīgām līgām, bet tikmēr cīņas turnīrā startēs daudzi elites sportisti.

Latvijas volejbolisti pasaules Universiādē:

Avdejevs Aleksandrs
Cinne Vitālijs
Jansons Mārtiņs
Lavrenovs Dmitrijs
Liepiņš Jānis
Nikolajevs Sergejs
Petrovs Deniss
Samuilovs Aleksandrs
Točs Edgars
Visockis Vladimirs
Voroņko Ēriks
Zavorotnijs Andrejs

Izmantotie resursi:
kazan2013.ru

  +1 [+] [-]

, 2013-07-06 14:43, pirms 11 gadiem
mūsu airētāji arī šodien airējās.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-06 15:42, pirms 11 gadiem
mums ir komanda regbija7 .

     [+] [-]

, 2013-07-06 17:53, pirms 11 gadiem
kastans rakstīja: mums ir komanda regbija7 .
Ir,bet kāda tam nozīme!