Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nacionālās līgas finālsēriju ar uzvaru sāk Mārupes volejbolisti

Jānis Celmiņš

Piektdienas vakarā Jaunmārupes sākumskolas sporta zālē tika aizvadīta Latvijas volejbola čempionāta Nacionālās līgas finālsērijas pirmā spēle. Tajā SC „Mārupe” komanda trijos setos pieveica „Kuldīga NSS/K-volejs” volejbolistus – 3:0.

Jau vēstīts, ka pusfinālos abas komandas svinēja itin pārliecinošas uzvaras, finālā iekļūstot droši. Mārupieši sērijā līdz divām uzvarām apspēlēja „Limbažu” komandu (2-0), bet kuldīdzniek tika galā ar „LSPA/Ķekavas novada” volejbolistiem – 2-0.

Jaunmārupes sākumskolā piektdienas vakarā valdīja īstena finālsērijas atmosfēra. Tribīnes bija gandrīz pilnas, un līdzjutēju vidū varēja manīt arī Kuldīgas komandas līdzjutējus, kuri savējos atbalstīja visai aktīvi. Neatpalika gan arī Mārupes komandas atbalstītāju, kuri brīžiem bija krietni skaļāki. Tribīnēs bija pat Latvijas izlases galvenais treneris Raimonds Vilde, kā arī Latvijas čempionvienības „Biolars/Jelgava” treneris Jurijs Deveikus.

Pirmajos divos spēles setos laukuma saimnieki uzvarēja ar vienādu rezultātu – 25:16. Trešais sets vairs nebija tika pārliecinošs, un galotnē mārupieši bija nonākuši neapskaužamā iedzinēju lomā – 22:24. No šīs situācijas gan pirmās spēles laukuma saimnieki izgāja sausām kājām, spējot atspēlēties un uzvarot arī trešajā setā – 27:25. Vakardienas spēlē par labākajiem tika atzīti Oskars Puga un Klāvs Zaļkalns (SC Mārupe) un Māris Vensbergs (Kuldīgas NSS).

Tādejādi sērijā līdz trim uzvarām Mārupes komanda izvirzījusies vadībā ar 1-0. Otrais mačs jau svētdien Kuldīgas NSS Sporta hallē, tā sākums pulksten 14.00.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-06 20:35, pirms 11 gadiem
Pats biju uz spēli...jasaka godīgi spēles līmenis vienkārši briesmīgs... Celmiņa viedoklis,ka kāda no nacionālās līgas vadošajām komandā varētu apspēlēt ,kādu no Latvijas četrām vadošajām komandām ir diezgan nepamatots.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-07 19:59, pirms 11 gadiem
Nacionālās līgas klubu izlase, gan varētu pacīnīties par uzvaru.
zadovskis7 rakstīja: Pats biju uz spēli...jasaka godīgi spēles līmenis vienkārši briesmīgs... Celmiņa viedoklis,ka kāda no nacionālās līgas vadošajām komandā varētu apspēlēt ,kādu no Latvijas četrām vadošajām komandām ir diezgan nepamatots.

     [+] [-]

, 2013-04-07 23:50, pirms 11 gadiem
Kuldīdzniekiem tikai spēles beigās treneris atrada īstos vārdus, bet mārupiešu līdzjutēju vētrainais atbalsts panāca lūzumu trešajā setā.