Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pirmās līgas finālā "Mārupe" pret "Valgundi"

Jānis Celmiņš

Pirmās līgas finālā "Mārupe" pret "Valgundi"
"Valgundes" volejbolisti atrada caurumus "Ventspils" blokā
Foto: www.ventspilszinas.lv

Latvijas volejbola čempionāta 1. līgas finālā spēkiem mērosies VK "Mārupe" un "Valgunde PP" volejbolisti, tas kļuva skaidrs pirmdien, kad abas komandas noslēdza savas pusfināla sērijas ar uzvarām – 2:0.

Jau ziņojām, ka Latvijas volejbola čempionāta 1. līgas pirmajās pusfinālu sēriju spēlēs uzvaras svinēja VK "Mārupe" (atspēlējoties no 0:2 un visā spēlē uzvarot "RTU-UPS" komandu ar 3:2) un "Valgunde PP" (daudziem negaidīti apspēlēja VK "Ventspils" – 3:1) volejbolisti.

Vakar abās pusfinālu sērijās tika aizvadītas otrās spēles. VK "Mārupe" spēli Rīgas 60. vidusskolas sporta zālē iesāka pārliecinoši, uzvarot tajos attiecīgi ar 25:20 un 25:16. Trijos setos mārupiešiem gan maču noslēgt neizdevās arī šoreiz. Vienmēr sīkstā "RTU-UPS" komanda, kas regulārajā čempionātā ierindojās vien piektajā vietā saņēmās un prata uzvarēt trešo setu ar 25:20. Atšķirībā no pirmās sērijas spēles šoreiz uzvarētāju noskaidrošanai nebija nepieciešami pieci seti. "Mārupe" saņēmās un maču noslēdza jau ceturtajā – 25:21, tādejādi pirmo reizi komandas pastāvēšanas vēsturē iekļūstot līgas finālā. Aizvadītajā sezonā "Mārupes" vienība izcīnīja bronzas godalgas.

Finālā "Mārupei" pretiniekos būs "Valgundes PP" komanda, kas arī otrajā pusfināla sērijas spēlē pieveica "Ventspils" komandu. Šoreiz vēl pārliecinošāk nekā pirmajā abu komandu savstarpējā mačā. Spēles rezultāts – 3:0 (25:19, 25:19, 25:22). Atšķirībā no abu komandu pirmās pusfināla sērijas spēles, "Ventspils" rindās laukumā devās arī Māris Vensbergs.

Saskaņā ar līgas reglamentu, spēles par pirmo vietu notiks līdz trim uzvarām, bet spēles par trešo vietu līdz divām uzvarām.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-04-06 12:56, pirms 14 gadiem
Apsveicu abas finālistes. Valgunde ar katru spēli pieliek. Mārupei neklāsies viegli. Lai uzvar labākais

     [+] [-]

, 2010-04-06 15:41, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Vajag ielikt spēļu kalenderu!

Manuprāt Mārupe ir pārliecinošs favorīts, ar savu attieksmi un cīņassparu. Atvainojiet, Valgundei maz chanc.
noteikti ielikshu! bet pagaidam nav apstiprinats tas vel...

  -1 [+] [-]

, 2010-04-06 18:34, pirms 14 gadiem
Cik maksās par šo spēļu apmeklējumu?