Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Selver" volejbolisti soli no Igaunijas zelta

Jānis Celmiņš

"Selver" volejbolisti soli no Igaunijas zelta
Selver komandas bloks
Foto: Romualds Vambuts

Igaunijas volejbola čempionāta finālsērijā svētdien izspēlēta otrā sērijas spēle starp "Selver" un "Tartu Pere leib" komandām. Tajā, tāpat kā sērijas pirmajā spēlē uzvaru (3:2) svinējusi latvieša Agra Leita pārstāvētā "Selver" komanda.

Jau ziņojām, ka sērijas pirmajā spēlē Tartu "Selver" komanda uzvarēja ar rezultātu 3:0 un sērijā līdz trim uzvarām izvirzījās vadībā ar 1:0. Svētdien sērijas otrajā spēlē, kas risinājās Tallinā "Selver" komandai tik viegli negāja. Uzvarēts ar rezultātu 3:2 (25:20, 21:25, 25:17, 22:25, 16:14).

Nu rezultāts sērijā kļuvis jau 2:0 un jau ceturtdien (9. aprīlī) Tartu "Selver" volejbolistiem būs iespēja sēriju noslēgt.

Atgādināsim, ka sezonas laikā "Selver" un "Tartu Pere leib" komandu savstarpējās spēlēs labāk veicās otrajiem, bet uz sezona beigām labāku formu sasnieguši "Selver" volejbolisti, kuri, kā atceramies, uzvarēja arī "Schenker" volejbola līgā.

Izmantotie resursi:
volley.ee