Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Aivars Petruševics: "Ja nebūtu traumu..."

Jānis Celmiņš

"Schenker" volejbola līgas kluba SK "Rīga" mājaslapā rigavolley.com publicēta īsa saruna ar vienu no komandas līderiem, otrā tempa uzbrucēju Aivaru Petruševicu. Portāls eSports.lv saviem lasītājiem piedāvā ieskatītes tajā.

Pēc aizvadītajām Schenker līgas pirmā apļa spēlēm, savos iespaidos dalās viens no rīdzinieku līderiem, nesenais jubilārs un pretinieku bieds - Aivars Petruševics.

SK "Rīga" ir aizvadījusi pusi no Schenker līgas pamatturnīra spēlēm, kā vērtējams rezultāts?
Uzskatu, ka rezultāts ir labs. Esam vinnējuši vairākas tiešām svarīgas spēles, bet ne vienmēr visas spēles ir bijušas tik veiksmīgas kā gribētos. Schenker līgas turnīra tabula +/- attēlo spēku samērus. Domāju, ka uz šo brīdi ļoti stabila un spēcīga ir Selver, bet vēl kādas 4-5 komandas ir ar līdzvērtīgiem spēkiem.

Kā skaidro kas notika ar komandu Latvijas kausa 1/4finālā, vai SK Rīga vietai bija jābūt tur kur tā ir – ārpus Final Four?
Trīs lietas, pirmkārt ar izlozi galīgi nepaveicās, otrkārt, arī citus gadus ir bijuši grūti 1/8 un 1/4 fināli, bet vienmēr ir veicies. Varbūt arī šogad cerējām uz lielāku veiksmi. Kuldīga pašreiz ir "uz viļņa" un tas ir papildus bonuss viņiem!

Kas mainījies komandas darbā šajā sezonā?
Katrs jauns treneris nāk ar jaunām prasībām un metodēm. Treniņa darbs ir kļuvis daudzveidīgāks, mēģinām spēlēt "ātru" volejbolu.

Kura SK "Rīgai" bija veiksmīgākā spēlē šosezon (no aizvadītajām spēlēm), kāpēc?
Manuprāt spēle ar veiksmīgu rezultātu bija pret principiālākajiem pretiniekiem VK "Lāse-R", kurā pēc neveiksmju sērijas trešajā un ceturtajā setā, spējām saņemties un uzvarēt izšķirošo piekto setu.

Kura spēle tev bija veiksmīgākā šosezon?
Tā īsti nevar uzsvērt nevienu spēli, jo mani šogad vajā traumas, bet, ja to nebūtu...

Izmantotie resursi:
www.rigavolley.com

  +2 [+] [-]

, 2007-12-05 14:04, pirms 17 gadiem
Īsi,konkrēti,bez agstprātības un uzbraucieniem- jauki!

     [+] [-]

, 2007-12-05 16:12, pirms 17 gadiem
ja to nebuutu, tad nekas nemainiitos
atrunas, jo ja vins nebuutu speejiigs speeleet ar atdevi, tad neviens nelaistu vinu laukumaa

     [+] [-]

, 2007-12-05 19:06, pirms 17 gadiem
Nu var jau būt arī sastiepumi vai izsisti pirksti, kas ir ikdienišķas volejbola traumas. Ar sastieptu plecu neiegremdēsi un neuzservēsi tikpat labi kā ar veselu, kaut arī spēlēt ar sāpošu var tīri ok.
Nav jau Latvijā tik liela konkurence komandā, ka aiz jebkura stāv vēl vismaz 1 tāds pats, tāpēc arī treneriem nākas laist laukumā spēlētājus, aks nav vēl nav atguvuši labāko formu, bet tāpat ir labāki par rezervistiem.
Volejbols kaut kā galīgi panīci Latvijā, labi vismaz, ka ir Blatijas līga, līmenis vismaz augstāks.