Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līga: Uzvar gan DU, gan "Poliurs"

Andrejs Siliņš

"Schenker" līga: Uzvar gan DU, gan "Poliurs"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Sportacentrs.com

Sestdien "Schenker" līgā volejbolā pie uzvaras tika gan Daugavpils Universitāte (DU), kas mājās ar 3:0 apspēlēja "Valio Voru", gan arī "Poliurs/Ozolnieki", kas savā laukumā ar 3:0 pieveica Rakveres "Grossi TK". Savukārt igauņu duelī Tallinas "Selver" piecos setos apspēlēja TTU.

DU mājās ne bez pūlēm uzveica "Voru" - 25:23, 25:22 un 25:22. Viru volejbolistiem tagad jādodas uz Ozolniekiem, lai rīt stātos pretī vietējai "Poliurs", kas šodien, sastāvā debitējot Mārtiņam Pļaviņam, ar 3:0 (25:19, 25:23, 25:22) uzveica Rakveres vienību, kas savukārt dosies pretējā virzienā - uz Daugavpili, kur jāspēlē rītdien.

Igaunijas klubu duelī vicelīdere TTU uzņēma čempioni "Selver". Lai gan pirmo setu "Selver" uzvarēja gana pārliecinoši (25:17), "studenti" sīvi spēkojās pretī, uzvarot nākamajos divos setos (25:20, 30:28). Sajutusi zaudējuma smaku, "Selver" spēlētāji savācās un uzvarēja divus setus pēc kārtas (25:15, 15:10), izcīnot uzvaru arī visā spēlē ar 3:2.

Turnīra tabulā līdz ar to TTU ar desmit punktiem joprojām ir otrajā vietā, vienu punktu aiz "Parnu", taču lielākoties vieta iegūta, pateicoties vairāk aizvadītajām spēlēm. "Parnu", "Selver" un "Lāse-R/Rīga" joprojām cīnās bez zaudējumiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja