Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"RTU/Robežsardze" paņem punktu pret TTU, DU piedzīvo sakāvi Pērnavā

Jānis Celmiņš

"RTU/Robežsardze" paņem punktu pret TTU, DU piedzīvo sakāvi Pērnavā
Raimonds Vilde
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Ar zaudējumiem „Schenker” volejbola līgas devīto sezonu sākuši Latvijas klubi. „RTU/Robežsardze” komanda viesos bija vadībā pret TTU volejbolistiem (2:1), bet nemācējā noslēgt maču sev par labu, piekāpjoties ar 2:3. DU volejbolisti tikmēr piedzīvoja sakāvi pret Igaunijas kausa ieguvēju „Parnu” komandu – 0:3.

Dienas centrālajā mačā „RTU/Robežsardze” viesos tikās ar „Schenker” līgas čempioni TTU komandu. Maču rīdzinieki sāka pavisam nevarīgi, nonākot iedzinējos ar 0:8. Pirmajā setā Raimonda Vildes vadītā komanda tā arī vairs nespēja atgūties, zaudējot to ar 16:25. Nākamajās divās partijās Rīgas komanda prata sakārtot savas rindas, un izvirzījās vadībā ar 2:1. Pēdējais vārds šajā cīņā piederēja čempioniem. Uzvarēts ceturtais un piektais sets TTU komandai deva panākumu arī visā spēlē – 3:2.

„RTU/Robežsardzes” rindās rezultatīvākais ar 14 gūtiem punktiem bija Andrejs Zavorotnijs, bet 13 un 12 katrs guva attiecīgi Mārcis Jirgensons un Jānis Vāvers.

Tikmēr smagu zaudējumu pirmajā sezonas mačā piedzīvoja DU volejbolisti, kuri cīņā pret „Parnu” komanda katrā no setiem prata gūt attiecīgi 10, 18 un 10 punktus.

Daugavpiliešu rindās rezultatīvākais bija Rihards Puķītis, kura rēķinā 11 punkti, sešus pievienoja Aleksandrs Samuilovs.

Ar panākumu sezonu sākusi Arta Caica pārstāvētā „Tartu Bigbank” vienība, kas savā laukumā ar 3:0 (25:14, 25:20, 25:15) apspēlēja „Danpower Võru / Noortekoondis” volejbolistus.

Panākums sezonas startā arī „Selver” volejbolistiem, kuri izbraukumā šodien prata apspēlēt „Rakveres” komandu – 3:1 (28:26, 14:25, 25:18, 25:17).

Rīt tiks aizvadītas nākamās četras regulārā čempionāta cīņas. Centrālā no tām risināsies Ozolnieku Sporta namā, kur „Poliurs/Ozolnieki” volejbolisti samēros spēkus ar TTU. Cīņas sākums pulksten 16.00, tiešraide Sportacentrs.com.

     [+] [-]

, 2013-10-05 21:19, pirms 11 gadiem
Viss kā ierasts.