Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņa klubs sezonu sāk ar uzvaru

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņa klubs sezonu sāk ar uzvaru
Jānis Šmēdiņš
Foto: www.scc-volleyball.de

Ar uzvaru Vācijas volejbola Bundeslīgas jauno sezonu sākusi Jāņa Šmēdiņa pārstāvētā Berlīnes "SCC" komanda, kas izbraukumā ar 3:0 apspēlēja "Duren" klubu.

Pirmajā Vācijas Bundeslīgas spēlē Šmēdiņa jaunākā pārstāvētā Berlīnes "SCC" komanda izbraukumā tikās ar "Duran" klubu un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 3:0 (25:21, 25:19, 25:19). Šmēdiņš spēli uzsāka "SCC" komandas starta sešiniekā un aizvadīja veiksmīgu spēli. Latvijas volejbolists "SCC" labā guva deviņus punktus, kļūstot par trešo rezultatīvāko spēlētāju klubā.

Nākamo spēli Šmēdiņa klubs aizvadīs 10. oktobrī, kad savā laukumā uzņems "Rottenburg" klubu.

Jau ziņojām, ka Latvijas izlases un bijušais VK "Rīga / Lāse-R" volejbolists Jānis Šmēdiņš starpsezonu periodā no Rīgas kluba pārgāja uz Vācijas komandu. Klubs aizvadītajā sezonā Vācijas čempionātā ierindojās otrajā vietā un pirms jaunās sezonas tam nomainījies arī treneris.

Izmantotie resursi:
scc-volleyball.de

     [+] [-]

, 2009-10-05 23:52, pirms 15 gadiem
Tā turpināt!