Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas U20 izlase Eiropas atlasi Daugavpilī sāk ar uzvaru

Agris Suveizda

Latvijas U20 izlase Eiropas atlasi Daugavpilī sāk ar uzvaru
Latvijas U20 izlase. Foto: volejbols.lv

LETA. Latvijas U-20 vīriešu volejbola izlase piektdien Daugavpilī sāka Eiropas čempionāta kvalifikācijas otrās kārtas turnīru ar panākumu. Latvijas volejbolisti pirmajā otrās kārtas turnīra mačā ar 3-1 (23:25, 25:18, 25:23, 25:23) pārspēja vienaudžus no Slovākijas.

Rezultatīvākais Latvijas vienībā ar 13 punktiem bija Kristiāns Fokerots, Armands Rokjāns pievienoja 12 punktus, kamēr desmit punktus iekrāja Kristers Landzāns. Starp slovākiem ar 16 punktiem izcēlās Branislavs Skasko.

Turnīra turpinājumā sestdien latvieši stāsies pretī Horvātijai, bet svētdien noslēdzošajā mačā tiksies ar Vāciju, kas horvātus uzveica piecos setos. Eiropas čempionātam kvalificēsies piecu grupu uzvarētājas, kā arī trīs labākās otrās vietas ieguvējas.

Pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas pagājušajā nedēļas nogalē latvieši Jēkabpilī aizvadīja divas pārbaudes spēles, kurās ar 0-3 un ar 2-3 tika zaudēts vienaudžiem no Ukrainas.

Galvenajam trenerim Mārcim Obrumanam izlasē palīdz Ģirts Mārtiņsons un statistiķis Aivis Kokins. Otrās kārtas kvalifikācijas sacensības Daugavpilī notiks no 5. līdz 7.aprīlim, bet finālturnīrs Grieķijā un Serbijā - no 26.augusta līdz 7.septembrim.

Latvijas U20 izlase

Pirmais temps: Eduards Dūdens ("Piejūra"/MSĢ), Daņila Mironovs ("Augšdaugava"), Marats Selivanovs (Jēkabpils "Lūši");

Cēlāji: Markuss Vensbergs ("Piejūra"/MSĢ), Ralfs Kļaviņš (Jēkabpils "Lūši");

"Libero": Gustavs Auziņš (RTU/"Robežsardze"), Ralfs Andrejevs ("Piejūra"/MSĢ);

Otrais temps: Leo Aleksandrs Štolcs, Kārlis Jaundžeikars (abi - Jēkabpils "Lūši"), Ņikita Dimitrijevs ("Ezerzeme"/DU), Matīss Šalkovskis, Kristiāns Fokerots (abi - "Piejūra"/MSĢ), Armands Rokjāns ("Ezerzeme"/DU);

Diagonāle: Kristers Landzāns (Jēkabpils "Lūši").

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-04-05 23:57, pirms 4 nedēļām
Cik reāli ir uzvarēt, kādu no nākamajām spēlēm?