Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Caica "Saaremaa" zaudē abās mājas spēlēs un izstājas CEV Izaicinājuma kausa 1/4 finālā

Agris Suveizda

Caica "Saaremaa" zaudē abās mājas spēlēs un izstājas CEV Izaicinājuma kausa 1/4 finālā
Artis Caics (nr. 8) kopā ar komandu. Foto: CEV

LETA. Latvijas volejbolista Arta Caica pārstāvētā Igaunijas vienība "Saaremaa" ceturtdien Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Izaicinājuma kausa otrajā ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā piekāpās Milānas grandam "Allianz Powervolley", zaudējot arī divu spēļu summā.

"Saaremaa" šovakar atzina Milānas "Allianz Powervolley" pārākumu ar 1-3 (25:21, 22:25, 21:25, 18:25). Arī dienu iepriekš abas komandas koronavīrusa "Covid-19" dēļ tikās Igaunijā, viesiem uzvarot trijos setos. "Allianz Powervolley" pusfinālā tiksies ar Lisabonas "Sporting" un Budapeštas "Penzugyor" dueļa uzvarētāju.

Jau ziņots, ka "Saaremaa" astotdaļfināla pirmajā mačā Kuresārē piekāpās Spānijas volejbolistiem no "Unicaja Costa de Almeria" ar 2-3, bet viesos atspēlējās ar 3-1, divu spēļu summā uzvarot ar 4-2. Ceturtdaļfinālā "Allianz Powervolley" divreiz trijos setos pieveica Latvijas vīriešu izlases galvenā trenera Avo Kēla vadītās "Parnu" vienības ar Kristapu Plataču ierindā pāridarītājus Kaštelas "Mladost Ribola" vienību no Horvātijas.

Atgādinām, ka Latviešu volejbolista Kristapa Platača pārstāvētā Igaunijas komanda "Parnu" dalību kausa izcīņā beidza sešpadsmitdaļfinālā pēc 15:17 zaudējuma tā sauktajā zelta setā pret Kaštelas "Mladost Ribola" vienību no Horvātijas. Savukārt Edvarts Buivids un Lucernas "Lindaren Volley" izstājās šajā pašā turnīra fāzē pēc diviem zaudējumiem Monpeljē klubam no Francijas.

CEV Izaicinājuma kauss ir pēc līmeņa trešās sacensības aiz CEV Čempionu līgas un CEV kausa.

Izmantotie resursi:
LETA