Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Sorokina klubs pamatturnīru noslēdz ar uzvaru

Jānis Celmiņš

Sorokina klubs pamatturnīru noslēdz ar uzvaru
Ruslans Sorokins
Foto: everbeur.be

Ar uzvaru Beļģijas volejbola čempionāta pamatturnīru izdevies noslēgt Latvijas izlases spēlētāja Ruslana Sorokina pārstāvētajam "Handelsgids Averbode" klubam, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē apspēlēja "Shanks Guibertin" kluba volejbolistus (3:2).

Pēdējā Beļģijas čempionāta pamatturnīra spēlē latvieša pārstāvētais klubs "Handelsgids Averbode" tikās ar vienu no čempionāta vājākajām komandām un izcīnīja uzvaru ar 3:2 (25:20, 20:25, 17:25, 26:24, 15:10). Ruslans pēc ilgāka laika spēlēja otrā tempa uzbrucēja postenī un guva 14 punktus.

Šī bija Beļģijas volejbola čempionāta pēdējā kārta pēc kuras kļuvis skaidrs, ka latvieša pārstāvētais klubs turnīra noslēgumā ieņēmis ceturto vietu, par deviņiem punktiem (trim uzvarām) atpaliekot no Beļģijas čempionāta pamatturnīra uzvarētājiem "Knack Randstad Roeselare" kluba volejbolistiem. Jau marta vidū Beļģijas čempionātā sāksies "play-off" turnīrs.

Beļģijas čempionāta pamatturnīra noslēguma tabula
1. Knack Randstad Roeselare 49 p.
2. Noliko Maaseik 42 p.
3. VC Sartorius Asse-Lennik 41 p.
4. VC Handelsgids Averbode 40 p.
5. VC Argex Duvel Puurs 21 p.
6. Aquacare Halen 20 p.
7. PNV Waasland Kruib-Nieuwk 20 p.
8. VBC Shanks Guibertin 16 p.
9. VC Menen 15 p.
10. VDK Gent Heren 6 p.

Izmantotie resursi:
www.volleyliga.be