Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Armijnieki uzvar un lūko pēc līderpozīcijām čempionātā

Jānis Celmiņš

Armijnieki uzvar un lūko pēc līderpozīcijām čempionātā
AVK treneris Uldis Ozoliņš un Māris Kurtiņš
Foto: Andrejs Gaidukovs

Latvijas čempionāta Nacionālajā volejbola līgā vakar savu divpadsmito uzvaru piecpadsmit spēlēs izcīnīja Armijas volejbola klubs (AVK), kas izbraukumā viegli trijos setos pārspēja RTU 3:0 (25:19, 25:21, 25:22).

Armijnieki otro apli uzsākuši ar mainīgām sekmēm, kur sāpīgiem zaudējumiem seko skaistas un azarta pilnas uzvaras. Tā vakardienas spēlē, demonstrējot labu kopējo spēli visa mača garumā, Armijnieki saviem pretiniekiem nedeva nekādas cerības uz uzvaru. Lielu ieguldījumu uzvaras kaldināšanā AVK sastāvā deva gan ,,blokmašīna” Jānis Grīnbergs, kurš spēja sakārtot armijnieku bloku un spēli aizsardzībā, gan treneris Uldis Ozoliņš ar savu asistentu Klāvu Zaļkalnu, kuri veiksmīgi variēja ar spēlētāju sastāvu laukumā.

AVK ar izcīnītiem 34 punktiem turnīra tabulā pašreiz ieņem ceturto vietu, par trīs punktiem atpaliekot no ,,SK Vecumnieki”(1.vieta), kas ir izspēlējuši divas spēles vairāk, par vienu punktu atpaliekot gan no divas spēles vairāk izspēlējušajiem Cēsniekiem (3.vieta), gan vienu spēli vairāk izspēlējušajiem ,, SK Limbaži” volejbolistiem (2.vieta).

Lai izvirzītos turnīra vadībā Armijniekiem ir jāuzvar nākamajās spēlēs, kas tiks aizvadītas jau savā laukumā šajās brīvdienās. Sestdien tiks uzņemti Liepājnieki ,,Vega 1”, bet svētdien ,,Jēkabpils SC” audzēkņi.

Informāciju sagatavoja:
Egīls Tišanovs
Armijas volejbola klubs

     [+] [-]

, 2010-02-05 17:01, pirms 15 gadiem
Treneru tandēmam pievienot Uģi Krastiņu un būtu Latvijas izlases labs treneru korpuss un rezultāti būtu daudz labāki nekā Vildes daudzu gadu garumā!LVF ir pēdējais laiks kaut ko mainīt tajā iesūnošajā virtuvē!

     [+] [-]

, 2010-02-06 15:33, pirms 15 gadiem
Liepājnieki pieveikti! 3:0!!!
Go-go- AVK!

     [+] [-]

, 2010-02-06 16:41, pirms 15 gadiem
... ne tik strauji... gan jau atdursieties pret Vecumniekiem