Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāna 31 punkts komandu no zaudējuma neglābj

Jānis Celmiņš

Celitāna 31 punkts komandu no zaudējuma neglābj
Gundars Celitāns uzbrukumā
Foto: sportal.bg

Zaudējumu Turcijas volejbola čempionātā piedzīvojusi Gundara Celitāna pārstāvētā „Halkbank” komanda, kas viesos bija spiesta atzīt Stambulas „Fenerbahce” pārākumu piecus setu trillerī. Komandu no zaudējuma neglāba arī Latvijas izlases volejbolista rezultatīvā spēle.

Mačā Stambulā trešdien maču aizvadīja divas no Turcijas čempionāta līdervienībām – Gundara Celitāna pārstāvētā „Halkbank” un „Fenerbahce”. Mačs bija spraigs un tā uzvarētāju noteikšanai bija nepieciešami pieci seti. Pirmajā uzvaru svinēja mājinieki (25:21), bet nākamajos divos pārāka bija „Halkbank” vienība – 25:19 un 25:21. Vietējo līdzjutēju atbalstīti, „Fenerbahce” volejbolisti vispirms uzvarēja ceturtajā setā (25:22), bet vēlāk noslēdza maču ar uzvaru piektajā – 15:10.

„Halkbank” komandu no zaudējuma neglāba pat Gundara Celitāna veiksmīgais sniegums, kurš spēli ierasti sev sāka pamatsastāvā un ar 53% uzbrukumā guva 31 punktu (divi ar bloku, trīs ar servi). Gunčam arī labākais plus – mīnus koeficients komandā +18.

Vācija

Uzvaru Vācijas Bundeslīgā tikmēr svinējusi Jāņa Šmēdiņa pārstāvētā „Moerser” komanda, kas savā laukumā ar 3:0 apspēlēja vienu no turnīra vājākajām komandām „RWE Volleys Bottrop”. Šmēdiņš spēlēja vien epizodiski trešajā setā, jo ir apslimis un komandai vairāk palīdzēt nevarēja.

Jau sestdien Vācijas Bundeslīgā varētu debitēt Viktors Koržeņevičs, kurš pievienojies „Buhl” komandai un sezonu turpinās šajā komandā. Sestdien „Buhl” viesos jātiekas ar „Gotha” volejbolistiem.

Izmantotie resursi:
Türkiye Voleybol Federasyonu
volleyball-bundesliga.de