Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbolistiem Eirokausos mainīgas sekmes

Jānis Celmiņš

Volejbolistiem Eirokausos mainīgas sekmes
Jānis Pēda

Pirmās spēles dažādos Eirokausu turnīros aizvadījuši Latvijas volejbolistu pārstāvētie klubi. Rezultatīvu pirmo Čempionu līgas spēli aizvadījusi Olga Točko, bet mūsu vīriem sekmes bijušas mainīgas.

"CEV kausā" pie uzvarām izbraukumos tikuši Jāņa Pēdas, kā arī Artjoma Andilevko, Austra Štāla un Denisa Petrova pārstāvētie klubi, bet Valtera Rammas, Normunda Veinberga un Hermana Egleskalna pārstāvētajām vienībām nācies samierināties ar zaudējumiem.

Artjoma Andilevko, Austra Štāla un Denisa Petrova pārstāvētā Tallinas "Selver" komanda viesos ar 3:0 pieveica Librecas "Dukla" no Čehijas. Pie pārliecinoša panākuma "CEV kausā" tikusi arī Jāņa Pēdas pārstāvētā "Bre Banca Lannuti Cuneo" komanda, kas izbraukumā pārliecinoši (3:0) apspēlēja "Volley Amriswil".

Krietni grūtāk gāja Somijas un Kipras klubos spēlējošajiem latviešiem. Normunda Veinberga un Hermana Egleskalna pārstāvētā "Perpo" komanda Atēnās ar 0:3 piekāpās vietējam "E.A.Patron" klubam. Ar smagu sakāvi nācās samierināties arī Valtera Rammas pārstāvētajai "Anorthosis Famagusta" komandai, kas izbraukumā piekāpās spēcīgajai Krievijas Superlīgas komandai "Iskra" – 0:3.

Ar mainīgām sekmēm "GM Capital Challenge Cup" turnīrā startēja Jāņa Šmēdiņa un Laura Iecelnieka pārstāvētās komandas. Šmēdiņa Vācijas "SCC" komanda izbraukumā pieveica Austrijas "Sparkasse" – 3:0, bet Ieleclnieka Kipras "Pafiakos" klubam nācās samierināties ar zaudējumu mājas spēlē pret Rumānijas "Remat" – 0:3. Jau ziņojām, ka ar uzvaru turnīru sāka Gundara Celitāna pārstāvētā "Ziraat Bank" komanda.

Atbildes spēles abos iepriekš minētajos turnīros notiks nākamajā nedēļā.

Lieliski "Indesit" Čempionu līgā startējis Olgas Točko pārstāvētais klubs. Točko gūtie 23 punkti nodrošināja Rumānijas klubam "Metal Galati" pirmo uzvaru (3:1) šīs sezonas ČL turnīra pirmajā spēlē pār Polijas klubu "Bank BPS Farkro Muzsinianka".

Izmantotie resursi:
cev.lu

Kā vērtēt Latvijas volejbolistu pārstāvēto klubu sniegumu pirmajās Eirokausu spēlēs?

  • 30

  • 17

  • 4


     [+] [-]

, 2009-12-04 22:00, pirms 15 gadiem
Jāni!
Varēji gan pieminēt, ka spēli starp "Iskra" un "Anorthosis Famagusta" tiesāja Kaspars Timermanis!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-04 22:48, pirms 15 gadiem
salvis 9 rakstīja: Jāni!
Varēji gan pieminēt, ka spēli starp "Iskra" un "Anorthosis Famagusta" tiesāja Kaspars Timermanis!
to pieminēju jau kādā no iepriekšējiem rakstiem!