Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kausa izcīņas izšķirošie notikumi arī Igaunijā

Jānis Celmiņš

Kausa izcīņas izšķirošie notikumi arī Igaunijā
"Selver" kluba volejbolisti
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Jau ziņojām, ka šajā nedēļas nogalē SN "Daugava" risināsies Latvijas kausa izcīņas volejbolā "Final Four" turnīrs. Līdzīgs turnīrs šajā nedēļas nogalē risināsies arī Igaunijā.

Igaunijas 2008. gada kausa izcīņas pusfinālos tiksies "Rakvere Aeroc" un "Tartu Pere Leib" kā arī "Viru VK" un "Selver" komandas.

Atšķirībā no Latvijas, kur pusfināli risināsies jau piektdien, Igaunijas kausa izcīņas pusfinālu spēles tiks izspēlētas sestdien.

Pulksten 18.00 laukumā dosies "Rakvere Aeroc" un "Tartu Pere Leib", bet pulksten 20.00 spēkus samēros "Viru VK" un "Selver" volejbolisti. Pie Igaunijas kausa iespējams tikt arī latviešiem - Austrim Štālam (Tartu Pere leib) un Agrim Leitim (Selver).

Bukmeikeri par pārliecinošiem pusfinālu favorītiem uzskata "Tartu Pere leib" un "Selver" komandas. Latvijas kausa izcīņas "Final Four" turnīra spēļu likmes bukmeikeri pagaidām nepiedāvā.

Triobet.com piedāvātās likmes:

Rakvere Aeroc - Tartu Pere Leib 9.00 : 1.03
Võru VK - VK Selver 5.75 : 1.10

     [+] [-]

, 2008-12-04 21:05, pirms 16 gadiem
Kas spēlēs finālā tur divu domu nav... bet kas paņems kausu, gan var pastrīdēties!!