Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jelgava/LU" un "Babīte" volejbolistes ar trim uzvarām sāk dalību Baltijas līgā

Jānis Celmiņš

"Jelgava/LU" un "Babīte" volejbolistes ar trim uzvarām sāk dalību Baltijas līgā
"Jelgava/LU" volejbolistes
Foto: Viesturs Lejiņš

Ar trim uzvarām Baltijas volejbola līgas dāmām turnīru sākušas „Jelgava/LU” volejbolistes, kuras šajā nedēļas nogalē Lietuvā notikušajā otrajā sabraukumā tikušas pie trim uzvarām pār Lietuvas komandām.

Piektdien jelgavnieces četros setos (3:1) apspēlēja „Achema-KKSC” komandu, sestdien trijos (3:0) pieveica „SM Tauras VTC”, bet svētdien četros (3:1) guva virsroku arī pār „SM Tauras VTC” komandu.

Trīs uzvaras izcīnījušas arī „Babītes” volejbolistes, kurām līdzīgi kā „Jelgava/LU” volejbolistēm viena uzvara ar 3:0 (pār „SM Tauras VTC”) un divas ar 3:1 pār „Heksa” un „Achema-KKSC” vienībām.

Tik abi neveicās Latvijas junioru izlases meitenēm, kuras prata uzvarēt vienā setā pret „SM Tauras VTC”, bet ar 0:3 zaudēja gan „Achema-KKSC”, gan „Heksa” volejbolistēm.

Jau nākamajā nedēļas nogalē Baltkrievijā risināsies trešā turnīra sabraukuma spēles, kurās spēkus samēros baltkrievu un lietuviešu komandas. Līgas vadībā pēc aizvadītām trim cīņām atrodas Baltkrievijas komandas – „Minchanka”, „Atlant” un „Komunalnik”, seko „Babīte” un „Jelgava”, kuras arī cīnās bez zaudējumiem. Turnīrā kopā startē 12 komandas no Igaunijas, Lietuvas, Latvijas un Baltkrievijas.

Baltijas kausa izcīņas spēļu rezultāti: volejbols.lv
Turnīra tabula: volejbols.lv