Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

VK "miLATss" pieveic čempiones un sper soli pretī bronzai

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

VK "miLATss" pieveic čempiones un sper soli pretī bronzai
Daugavpils VK "miLATss" komanda.
Foto: VK "miLATss", Facebook

Latvijas volejbola čempionātā sievietēm pirmajā mačā par bronzas medaļām Daugavpils VK “miLATss” komanda savā laukumā ar 3-0 pieveica pērnā gada valsts cempiones RSU/MVS volejbolistes. Sērijas atbildes spēle notiks pēc nedēļas Rīgā. Savukārt SK “Babīte” un VK “Jelgava” komandas ceturtdien uzsāks cīņu par zelta medaļām.

VK “miLATss” volejbolistes pusfināla sērijā tikās ar VK “Jelgava”. Uzvarot pirmajā mačā izbraukumā ar 3-1, daugavpilietes savā laukumā ar tādu pašu rezultātu atzina pretinieču pārsvaru, kā arī piekāpās “zelta setā”, kas lika cīnīties par bronzas godalgām.

Savukārt pērnā gada valsts čempionvienība RSU/MVS pusfināla sērijā vispirms ar 3-0 pārspēja SK “Babīte”, bet otrajā mačā piekāpās ar 1-3, zaudējot arī “zelta setā”.

Bronzas sērijas pirmajā mačā VK “miLATss’ uzvarēja pārliecinoši ar 3-0 (25:17, 28:26, 25:16). Sīva cīņa laukumā ritēja tikai spēles otrajā setā. Uzvarētāju rindās 18 punktus guva Terēze Hrapāne, savukārt zaudētājām ar deviņiem punktiem izcēlās Jeļizaveta Morozova.

Sērijas otrā spēle notiks nākamtrešdien Rīgā. Savukārt jau rīt cīņu par čempionāta zelta medaļām uzsāks SK “Babīte” un VK “Jelgava”.

Izmantotie resursi:
Eesti Võrkpalli Liit
volejbols.lv