Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lūši" atkārtoti pārspēj Daugavpili un iekļūst finālā

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

"Lūši" atkārtoti pārspēj Daugavpili un iekļūst finālā
Jēkabpils "Lūši"
Jēkabpils "Lūšu" Facebook profils

Par Latvijas vīriešu volejbola čempionata pirmo finalisti kļuva Jēkabpils “Lūši”. Jēkabpils vienība, kas pirms nepilnām divām nedeļām izcīnīja bronzas godalgas “Credit24 Meistarlīgā”, trešdien pusfināla sērijas otrajā mačā savā laukumā ar 3-0 pieveica Daugavpils “Ezerzeme”/DU komandu, sērijā triumfējot ar 2-0. “Lūšu” pretinieks finālā noskaidrosies sērijā starp RTU/”Robežsardzi” un “Biolars/Jelgavu”, kurā pagaidām ar 1-0 vadībā ir rīdzinieki.

Pusfināla sērijas pirmajā mačā pret “Ezerzemi”/DU “Lūši” parliecinoši uzvarēja ar 3-0. Arī sērijas otrajā spēlē Jēkabpilī “Lūši” nelika šaubīties par savu pārākumu, uzvarot trijos setos. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 15 punktiem bija Ēriks Voronko, par vienu punktu mazāk Armanda Āboliņa kontā. Zaudētājiem 11 punktus guva Aleksandrs Samuilovs.

“Lūši” prognozējami iekļuva Latvijas čempionāta finālā, kur tiksies ar otrās pusfināla sērijas starp RTU/”Robežsardze” un “Biolars/Jelgava” uzvarētāju. Rīdzinieki un jelgavnieki sērijas otro maču aizvadīs ceturtdien. Šobrīd sērijā ar 1-0 vadībā ir Raimonda Vildes trenētā RTU/”Robežsardze”. Savukārt “Ezerzeme”/DU aizvadīs sēriju par bronas medaļām ar otrā pusfināla zaudētāju.

Finālsērijā ritēs līdz trim uzvarām, savukārt sērija par bronzas medaļām – līdz divām uzvarām.

Latvijas čempionāts vīriešiem. Izslēgšanas turnīra pusfināls

SpēleRezSetiSērijā
Lūši - Ezerzeme/DU3-025:19; 25:21; 25:122-0

Izmantotie resursi:
Eesti Võrkpalli Liit
volejbols.lv