Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse" un DU turpinās cīņu par bronzu

Jānis Celmiņš

"Lāse" un DU turpinās cīņu par bronzu
Aleksandrs Avdejevs un Ingars Ivanovs
Foto: Renārs Buivids

Latvijas volejbola čempionāta sērijā par bronzas godalgām šovakar tiks aizvadīta otrā spēle. Mājinieku lomā šovakar iejutīsies „Daugavpils Universitātes” komanda, kas uzvarēja „Lāsi-R/Rīgu” viesos, bet šovakar to pašu lūkos izdarīt savā laukumā. Mača sākums pulksten 19.00, tiešraide Sportacentrs.com TV.

Pirmajā bronzas sērijas mačā Rīgā „Lāse” itin droši uzvarēja pirmo spēles setu (25:20), taču tad sāka pieļaut dažādas vaļības un piekāpās pretiniekiem nākamajos trijos attiecīgi ar 19:25, 22:25 un 22:25. Tādejādi daugavpilieši ne tikai izvirzījās vadībā sērijā, bet arī no rīdziniekiem atkaroja sava laukuma priekšrocības.

Pirmajā sērijas spēlē Raimonds Vilde izmantoja gandrīz visus pieejamos spēlētājus. No tiem, kuri bija pārģērbušies uz spēli, laukumā nedevās vien Toms Vanags, par kura dalību ir šaubas arī nākamajās cīņās. Spēlētājs joprojām ārstē savainojumu, taču pilnvērtīgai ārstēšanai šis muskuļa savainojums prasītu vienkāršu terapiju – mieru. Tā Vanagam pagaidām nav, tāpēc par simts procentiem gatavs šosezon viņš, visticamāk, arī vairs nebūs.

Daugavpilieši tikmēr pirmajā spēlē ar neko īpašu nepārsteidza, taču nospēlēja pietiekami stabili, lai tiktu jau pie šosezon trešā panākuma (četrās spēlēs) pār rīdziniekiem. Interesanti, ka pēdējo reizi daugavpiliešus Raimonda Vildes vadītā „Lāse” apspēlēja vēl pagājušā gada 20. oktobrī viesos. Šovakar komandas atkal tiksies Daugavpilī. Lai gan pēdējās mājas spēles DU komanda aizvadījusi pretiniekiem daudz neērtākajā Sporta skolas zālē, šovakar līdzjutēji tiek gaidīt Daugavpils OC.

Tiešraidē maču varēsiet vērot arī Sportacentrs.com TV, vienmēr ekstravagantā Naura Mackeviča vadībā. Cīņas sākums pulksten 19.00.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 13:45, pirms 11 gadiem
ar Naura komentāriem vienmēr ir interesanti skatīties spēli.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-04 14:23, pirms 11 gadiem
Sen neesmu te bijis, kas jauns frontē?
Es šovakar PAR Daugavpili!

  -1 [+] [-]

, 2013-04-04 16:19, pirms 11 gadiem
Es par skaistu volejbolu! Kam vairāk kombenes tas lai uzvar!