Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Valters Ramma - Kipras čempions

Jānis Celmiņš

Valters Ramma - Kipras čempions
Valters Ramma (pa labi)
Foto: www.24sports.com.cy

Par Kipras volejbola čempionvienību vakar kļuva Valtera Rammas pārstāvētā "Anorthosis Famagusta" komanda, kas finālsērijā ar 4:1 apspēlēja "Pafiakos" komandu. Ramma visās spēlēs bijis viens no rezultatīvākajiem "Anorthosis Famagusta" sastāvā.

Kipras volejbola čempionāta nolikums paredz, ka komandas, kuras iekļūst finālā sēriju sāk ar rezultātu, kur tiek ņemtas vērā arī regulārajā čempionātā aizvadītās spēles. Tā kā "Anorthosis Famagusta” un "Pafiakos" klubi regulārajā čempionātā uzvaras dalīju uz pusēm - 1:1 ar tādu rezultātu sākās arī čempionāta finālsērija. Sērijā līdz četrām uzvarām uzvaru ar 4:1 svinēja latvieša Valtera Rammas pārstāvētā vienība. Visās spēlēs uzvarēts ar 3:0.

Precīza statistika no fināliem nekur nav atrodama, taču kā portālam eSports.lv pastāstīja Valters Ramma, tad nav svarīga individuālā statistika, bet gan komanda, kas uzvar. Jāpiemin, ka šis ir Rammas pirmais čempionu tituls spēlējot ārzemēs.

Interesanti, bet fakts – pēc katras no finālsērijas spēlēm kādam no "Anorthosis Famagusta” spēlētājiem bijis jānodod dopinga analīzes. Trīs dopinga testus veicis arī Valters Ramma. Divi jau esot negatīvi un šobrīd tiek gaidīta atbilde arī par trešo. „Esmu par simts procentiem pārliecināts, ka arī tas būs negatīvs. Pretinieku komandas vadība visādos veidos centās mūs „izčakarēt” un šis bija viens no veidiem, taču esmu pārliecināts, ka” viss būs kārtībā,” portālam eSports.lv teica Valters Ramma.

Tagad Rammam un "Anorthosis Famagusta” klubam priekšā Kipras kausa izcīņa. 22. aprīlī pusfināls, bet ja izdosies iekļūt finālā, tas risināsies 24. aprīlī. „Tagad nedaudz jāatpūšas un tad jāgatavojas kaus izcīņai,” saka Ramma.

Šeit iespējams novērtēt video kā tauta mīl volejbolu Kiprā - 24sports.com.cy: 24Sports - «Φτερούγισε» για 18η φορά ο...

  +1 [+] [-]

, 2009-04-04 12:04, pirms 15 gadiem
Monstrs

     [+] [-]

, 2009-04-04 12:12, pirms 15 gadiem
Nu malacis Valter,tā turpināt!

     [+] [-]

, 2009-04-04 14:27, pirms 15 gadiem
Nu jā .Visu cieņu! Tie tik ir fani. Trakie Kiprioti rullē. Šādu mirkļu dēļ ir vērts trenēties un šo to paciest netaisnīgu volejbola virtuvē! Man Valter, milzīgs prieks par Tevi un gaidām mājās lai dažas cīņas paturpinātu. Kopā būs vieglāk
Sadod kausā arī pa biksēm un parādi- kas ir latvietis no Mežotnes..

     [+] [-]

, 2009-04-04 14:37, pirms 15 gadiem
Piemirsu nodot sveicienu Latvijas Volejbola federācijai! Valter, bet uz Franciju neparaksties, es ieteiktu palikt Kiprā! Skaties pats. Liels puika jau esi.