Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Cēsu Alus" volejbolisti "šķiras" no Ņūkomba

Jānis Celmiņš

"Cēsu Alus" volejbolisti "šķiras" no Ņūkomba
Braians Ņūkombs
Foto: www.volejbols.cesis.lv

"Cēsu Alus" volejbola komandas vadība lauzusi līgumu ar amerikāņu saspēles vadītāju Braienu Ņūkombu. "Spēlētājs neizturēja iekšējo konkurenci, trīs saspēles vadītāji komandā ir par daudz," portālam eSports.lv teica Cēsu kluba vadītājs Kaspars Timermanis.

Īsi pirms "Schenker" volejbola līgas papildu spēlētāju pieteikšanas termiņa begām SK "Cēsu Alus" papildinājās ar sešiem jauniem spēlētājiem - Somijas izlases pirmā tempa uzbrucēju Henri Johanes Tomi (iepriekš spēlēja Somijas klubā „Santasport”), Puertoriko izlases libero Gregorijs Barriosu (Francijas čempions „Paris Volley” kluba sastāvā), pirmā tempa uzbrucēju slovāku Ričards Seiferts (viņa augums – 208 cm.), cēlājs no ASV Braienu Ņūkombu, Austrālijas izlases otrā tempa uzbrucēju Džošua Torps, kurš sezonu iesāka Igaunijas „Tartu Pere leib” klubā un saspēles vadītāju no VK "Rīga / Lāse-R" - Arti Caicu.

Šodien kļuvis skaidrs, ka Braianam Ņūkombam pateikts - "paldies" un līgums ar spēlētāju ir lauzts. "Komplektācija noritēja lielā steigā un mums bija izveidojusies situācija, ka komandā ir trīs saspēles vadītāji. Visiem trim tika dots vienlīdzīgs spēles laiks gan "Schenker" līgas pēdējās spēlēs, gan pārbaudes spēlēs gatavojoties Latvijas čempionāta izšķirošajiem notikumiem. Ņūkombs neizturēja iekšējo konkurenci un šobrīd savu saspēli esam nolēmuši uzticē latviešiem - Bērziņam un Caicam."

Vaicāts kā komanda gatavojas Latvijas čempionāta spēlēm, Timermanis atbildēja: "Šobrīd sākam "līst" ārā no fiziskās kondīcijas "bedres", šodien un rīt mums paredzētas pārbaudes spēles ar Viru komandu, gatavojamies!"

  -1 [+] [-]

, 2009-03-04 17:00, pirms 16 gadiem
oho, nesliktu blici novākuši.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 22:30, pirms 16 gadiem
Taapatams visiem zaudee!

  +2 [+] [-]

, 2009-03-05 07:46, pirms 16 gadiem
īstais iemesls,ka negaršoja Cēsu alus,čalim vajadzēja amerikāņu šķirni "Obamama".....

  +2 [+] [-]

, 2009-03-05 09:06, pirms 16 gadiem
Ko ta ņēmāt,ka tagad atlaižat?

     [+] [-]

, 2009-03-05 10:42, pirms 16 gadiem
Nopirkt ārzemniekus un nolikt viņus uz beņķa sēdēt jau ir kaut kur redzēts gadījums.