Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rammas klubam zaudējums kausa izcīņas finālā

Jānis Celmiņš

Rammas klubam zaudējums kausa izcīņas finālā
Valters Ramma

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika noskaidroti Grieķijas volejbola kausa ieguvēji. "Final four" turnīrā bija iekļuvis arī Latvijas izlases spēlētāja Valtera Rammas pārstāvētais klubs "EA Patrons", kurš piedzīvoja zaudējumu kausa izcīņas finālā.

Turnīra pusfinālā Valtera Rammas pārstāvētais klubs "EA Patrons" spraigā piecu setu cīņā ar 3:2 guva virsroku pār "Aons Milon" klubu un iekļuva finālā. Tur latvieša pārstāvētajam klubam pretī stājās "Panatinaikos" komandas volejbolisti. Diemžēl izšķirošajā cīņā par Grieķijas volejbola kausu nācās samierināties ar zaudējumu (1:3).

Pēc Grieķijas kausa izcīņas fināla portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar Valteru, kurš sniedza īsu komentāru. "Spēli iesākām labi. Varēja manīt, ka pretinieki ir satraukušies, jo bija neapšaubāmi spēles favorīti. Mums izdevās noturēt pietiekami agresīvu servi un uzvarēt pirmajā setā. Spēles turpinājumā viņi apliecināja savu favorītu statusu un uzvarēja diezgan pelnīti. Pats spēli iesāku no rezervistu soliņa, trešā seta vidū un nospēlēju līdz pat spēles beigām. Esmu priecīgs par izcīnīto medaļu", portālam eSports.lv pastāstīja Ramma.