Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pēdam un Šmēdiņam uzvaras Eirokausu spēlēs

Jānis Celmiņš

Pēdam un Šmēdiņam uzvaras Eirokausu spēlēs
Jānis Šmēdiņš
Foto: www.scc-volleyball.de

Latvijas volejbolista Jāņa Pēdas pārstāvētais "Bre Banca Lannutti Cuneo" klubs "CEV kausa" 1/4fināla atbildes spēlē savā laumumā ar 3:0 pārspēja franču "Tourcoing Lille Metropole" un, divu spēļu summā uzvarot ar 6-1, iekļuva turnīra pārspēļu kārtā, kur tiksies ar no Čempionu līgas izkritušo Spānijas klubu "Cai Teruel".

Jau ziņojām, ka pirms nedēļas Itālijas A1 līgas klubs ar Jāni Pēdu sastāvā izbraukumā spēlēje Francijas klubu ar 3:1. Šodien atbildes spēlē "Bre Banca Lannutti Cuneo" izcīnīja vēl pārliecinošāku uzvaru, uzvarot ar 3:0.

Jānis Pēda atbildes spēlē Kuneo guva sešus punktus.

Tādejādi Pēdas pārstāvētā komanda iekļuva turnīra pārspēļu kārtā, kur tiksies ar no Čempionu līgas izkritušo Spānijas klubu "Cai Teruel". Pāra uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā, un iekļūs "CEV kausa" četru finālā.

Uzvaru "CEV GM Challenge Cup"turnīra astotdaļfināla pirmajā spēlē izcīnījis Jāņa Šmēdiņa pārstāvētais "SCC Berlin" klubs, kas savā laukumā ar 3:0 pārspēja serbu "Ribnica Kraljevo".

Atbildes spēle notiks pēc nedēļas izbraukumā. Pāra uzvarētājs divu spēļu summā tiksies ar Gundara Celitāna pārstāvētā Ankaras "Ziraat Bankasi" un "Argex Duvel Puurs" pāra uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
legavolley.it
cev.lu