Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitānam astoņi punkti Eirokausa mačā

Jānis Celmiņš

Celitānam astoņi punkti Eirokausa mačā
Gundars Celitāns

Uzvaru "CEV GM Capital Challenge Cup" astotdaļfināla pirmajā spēlē izcīnījis Latvijas izlases līdera Gundara Celitāna pārstāvētā "Ziraat Bankasi" komanda, kas mājās ar 3:0 pārspēja Beļģijas "Argex Duvel" vienību.

Uzvaru "CEV GM Challenge Cup"turnīra astotdaļfināla pirmajā spēlē izcīnījis Jāņa Šmēdiņa pārstāvētais "SCC Berlin" klubs, kas savā laukumā ar 3:0 pārspēja serbu "Ribnica Kraljevo".

Šodien šajā pat turnīra fāzē pie uzvaras tikusi arī Gundara Celitāna pārstāvētā komanda. Arī "Ziraat Bankasi" komanda svinēja uzvaru ar 3:0. Tādejādi ļoti iespējams, ka nākamajā turnīra kārtā laukumā viens pret otru dosies divi Latvijas izlases līderi - Jānis Šmēdiņš un Gundars Celitāns. Vēl gan abām komandām jāuzvar divu spēļu summā, taču pamats pēc pirmajām spēlēm ielikts pamatīgs.

Gundars Celitāns šovakar spēlēja vien epizodiski, gūstot astoņus punktus. Pēc spēles viņš atzina, ka komandai mērķis ir tikai viens. "Jātiek nākamajā kārtā un jābrauc ciemos pie Kreiļa (Jāņa Šmēdiņa)."

Atbildes spēles tiks aizvadītas pēc nedēļas.

Izmantotie resursi:
cev.lu

     [+] [-]

, 2010-02-04 22:38, pirms 15 gadiem
Žēl ka tik mazs spēlēs laiks, bet gan jau ka vel iedos izšaut

     [+] [-]

, 2010-02-05 10:19, pirms 15 gadiem
Gunčam bildē-Tāds nevājs Uzbrukuma augstums!!!

     [+] [-]

, 2010-02-05 14:27, pirms 15 gadiem
Gundars šajā spēlē spēlēja uz tabletēm, jo vecas traumas liek par sevi manīt!