Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jaunieši piekāpjas arī igauņiem, jaunietes - Nīderlandei

Jānis Celmiņš

Jaunieši piekāpjas arī igauņiem, jaunietes - Nīderlandei
Foto: Renārs Buivids

Šodien Eiropas čempionāta volejbolā 2. kvalifikācijas kārtas B apakšgrupas turnīrā jauniešiem, kas norisinās Zemgales Olimpiskajā centrā (Jelgavā_ pie uzvarām tika Krievijas, Slovēnijas un Igaunijas jauniešu izlases. Mūsu puiši pēc zaudējuma igauņiem saglabā vairs tikai teorētiskas izredzes uz iekļūšanu finālturnīrā.

Pēc vakar piedzīvotā zaudējuma pret Norvēģijas vienaudžiem mūsu puiši šovakar ar 1:3 piekāpās arī Igaunijas vienaudžiem. Pirmajā setā mūsu puiši bija pārāki spraigā seta galotnē (30:28), bet nākamajos trijos atzina pretinieku pārākumu ar attiecīgi 22:25, 23:25 un 16:25.

Labākais spēlētājs ar 21 gūto punktu šajā spēlē bija Igaunijas izlases diagonāles pozīcijas spēlētājs Olivers Oravs, bet Latvijas izlases rindās rezultatīvākie ar 14 gūtie punktiem katrs bija Māris Lancmanis, Matīss Senkāns un Aleksandrs Avdējevs.

Latvijas izlases galvenais treneris Jānis Bomiņš: „Mūsu komandas ir līdzīgas, bet viņiem bija labāka kopējā spēle. Igaunijas izlasei ir vairākas priekšrocības sagatavošanās posmā, kas mums pietrūka. Tas, ka komanda visu laiku spēlē kopā, nevis savācas tikai uz izlases spēlēm, uzreiz redzams. Mums veselības problēmu dēļ nevar palīdzēt viens no pamattsastāva spēlētājiem, līdz ar to bija jāveic spēlētāju pozīciju maiņa, kas arī, iespējams, ietekmēja kopējo spēli.”

Finālturnīrā iekļūs divas labākās komandas no katras grupas.

Mūsu meiteņu izlase tikmēr līdzīgā turnīrā Ukrainā ar 0:3 (14:25, 14:25, 16:25) piekāpās Nīderlandes vienaudzēm, arī piedzīvojot otro zaudējumu divās spēlēs.

Rīt mūsu izlases aizvadīs savas trešās spēles turnīros.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-05 20:24, pirms 12 gadiem
Kāreiz talantu mums pietiek. Nepietiek normālu treneru, kas būtu gatavi pilnvērtīgi strādāt ar spēlētājiem.