Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts Petruševics, Saušs un Cielavs rezultatīvi Somijā

Jānis Celmiņš

Petruševics, Saušs un Cielavs rezultatīvi Somijā
Aivars Petruševics
Foto: Romualds Vambuts

Pirmās spēles pēc izlašu pārtraukuma, kas bija saistīts ar Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, atsākušās cīņas Somijas volejbola čempionātā. Veiksmīgus mačus pēc pauzes aizvadījuši Latvijas volejbolisti – Aivars Petruševics, Romāns Saušs, Salvis Cielavs.

Somija

Aivara Petruševica pārstāvētā „Hurrikaani Loimaa” komanda viesos ar 3:1 pieveica „Kokkalen Tiikarit” volejbolistus. Aivars uzvarētāju rindās spēli sāka pamatsastāvā un guva 23 punktus.

Salvja Celava pārstāvētā „Etta” komanda savā laukumā ar 3:1 pieveica Romāna Sauša „Saima Volley” klubu. Salvis spēlēja „Etta” komandas pamatsastāvā un guva 25 punktus, bet zaudētāju rindās rezultatīvākais ar 18 bija Romāns. Tāpat Sauša pārstāvētais klubs piekāpies arī „Lakkapaa” komandai (1:3) šajā spēlē Latvijas volejbolists guva 16 punktus, arī kļūstot par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Tikmēr Latvijas izlases otrā trenera Uģa Krastiņa vadītā un viņa dēla Elvisa pārstāvētā „VaLePa” komanda viesos atzinusi „Sun Volley” pārākumu – 1:3. Elviss spēlēja komandas sākumsastāvā, taču tika nomainīts, gūstot septiņus punktus.

Somijas čempionāta vadībā šobrīd atrodas Petruševica pārstāvētā komanda, bet Krastiņa vadītā ieņem trešo vietu.

Grieķija

Grieķijas čempionātā pie kārtējā panākuma tikusi Viktora Koržeņeviča un Anša Medeņa Salniku „Iraklis” komanda, kas savā laukumā ar 3:1 pieveica „PAOK”. Koržeņevičs, kurš tikai šodien ticis vaļā no paaugstinātas ķermeņa temperatūras, nāca uz maiņu otrajā setā un guva septiņus punktus, bet Medenis spēlei pieteikts nebija, jo saasinājušas sāpes plecā pēc spēlēm Latvijas izlasē. Ansis nav piedalījies ari pēdējos kluba treniņos.

Beļģija

Beļģijas čempionātā pie kārtējā panākuma tikusi Valtera Rammas pārstāvētā "Euphony Asse-Lennik" komanda, kas savā laukumā ar 3:0 pieveica "Prefaxis Menen" vienību. Valters spēlēja sevis pārstāvētās komandas sākumsastāvā un guva 10 punktus, labi darbojoties arī servju uzņemšanā.

Deviņus punktus citā Beļģijas čempionāta spēlē guva Hermans Egleskalns, sekmējot "Noliko Maaseik" uzvaru pār "Knack Roeselare" vienību - 3:1.

Itālija

Jāņa Pēdas pārstāvētā „Energy Resources Carilo Loreto” komanda svinējusi kārtējo uzvaru Itālijas čempionāta A2 līgā, ieveicot „NGM Mobile Santa Croce” – 3:1. Jāni uzvarētāju rindās maču nospēlēja no zvana līdz zvanam, gūstot 17 punktus.

Izmantotie resursi:
Hellenic Volleyball League
Mestaruusliiga
Türkiye Voleybol Federasyonu
Volleyliga Belgium
Legavolley - Home Page

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja