Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunajiem volejbolistiem trīs sudrabi un bronza Baltijas kausā

Jānis Celmiņš

Latvijas jaunajiem volejbolistiem trīs sudrabi un bronza Baltijas kausā
Foto: volejbols.lv

Trīs dienu turnīrā, kas risinājās Aizkrauklē, tika aizvadītas 24 spēles. Turnīrā piedalījās dažāda vecuma izlases no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un arī Somijas. Vislabāk veicās tieši Somijas jaunajiem volejbolistiem, kuri spēja triumfēt U-16 un U-18 vecuma grupās zēniem, kā arī U-15 vecuma grupā meitenēm. U-17 izlašu konkurencē meitenēm uzvaru svinēja igaunietes. Latvijas izlasēm šoreiz trīs otrās un viena trešā vieta.

Meiteņu konkurencē (U-15 un U-17 vecuma grupās) pie godalgām tika abas Latvijas pirmās izlases, priekšā palaižot attiecīgi Somijas un Igaunijas vienaudzes. U-17 meiteņu konkurencē nestartēja Somijas izlase, kuras vietā sacensībās piedalījās Latvijas U-19 sieviešu izlase, kas šajā vecuma grupā cīnījās ārpus konkurences. Zēnu konkurencē (U-16 un U-18 vecuma grupās) mūsu jaunajiem volejbolistiem attiecīgi sudrabs un bronza, bet zelts Somijas izlasēm. U-18 vecumā mūsējie aiz sevis atstāja arī igauņus, kurus pieveica trīs setu mačā.

Latvijas U-18 zēni izlases galvenais treneris šobrīd ir Vjačeslavs Grimailovs, U-17 meiteņu izlases treneris - Andrejs Odinokovs, U-16 zēnu izlases treneris - Ģirts Mārtiņsons, bet U-15 meiteņu izlasi šobrīd trenē Pāvels Seļivanovs.

Vietu sadalījums:

U-15 meitenes: 1.vieta – Somija, 2.vieta – Latvija, 3.vieta – Lietuva, 4.vieta – Igaunija
U-16 zēni: 1.vieta – Somija, 2.vieta – Igaunija, 3.vieta - Latvija, 4.vieta - Lietuva
U-17 meitenes: 1.vieta – Igaunija, 2.vieta - Latvija 1, 3.vieta – Lietuva, 4.vieta - Latvija 2 (U-19)
U-18 zēni: 1.vieta – Somija, 2.vieta – Latvija, 3.vieta – Lietuva, 4.vieta - Igaunija

Sacensību spēļu rezultāti pieejami šeit: BALTIJAS KAUSS