Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Notikusi Latvijas kausa izcīņas izloze

Jānis Celmiņš

Notikusi Latvijas kausa izcīņas izloze
Šogad par Latvijas kausu cīnīsies vien Mārtiņš Pļaviņš, Lauris Iecelnieks spēlē Kiprā.
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pirmdien Latvijas Volejbola federācijas (LVF) telpās notika Latvijas kausa izcīņas izloze. Šogad cīņā par Latvijas kausu dosies septiņi klubi.

Cīņu par Latvijas kausu decembra sākumā uzsāks visi trīs "Schenker" līgas klubi VK Lāse-R/Rīga, Daugavpils Universitāte, VK Biolars-Olaine/Ozolnieki), divas Nacionālās līgas (Armijas VK un VK Ropaži), kā arī divas Pirmās līgas komandas (VK Mārupe un Kuldīgas SS).

Pirmās kārtas spēles notiks 2. un 9. decembrī, kad sešas komandas cīnīsies par trijām vietām uz Latvijas kausa izcīņas "Final Four" turnīru. Pāru uzvarētāji tiks noteikti divu spēļu summā, ja nepieciešams tiks spēlēts arī tā sauktais "zelta sets".

Vieta "Final Four" turnīrā jau garantēta aizvadītā gada Latvijas kausa ieguvējiem "Lāse-R / Rīga". Pārējos pāros spēkiem mērosies atlikušās sešas komandas. Pirmajā no pāriem aizvadītās sezonas Amatieru līgas bronzas medaļnieki VK "Mārupe" volejbolisti un Latvijas kausa izcīņas debitanti cīņā par iekļūšanu pusfinālā mērosies spēkiem ar "Armijas VK", kas šogad no "Schenker" līgas pārgājis uz Nacionālo līgu. Abas atlikušās "Schenker" līgas komandas "DU" un VK "Biolars / Olaine - Ozolnieki" spēlēs attiecīgi ar "Kuldīgas SS" volejbolistiem un "Ropaži" komandu.

Latvijas kausa izcīņas "Final Four" turnīrs risināsies 19. un 20. decembrī.

Iepriekšējo sezonu kausu ieguvēji:

2003. gads: Lāse/R
2004. gads: Lāse/R
2005. gads: SK Rīga/LU Inčukalns
2006.gads: SK Rīga
2007.gads: VK Biolars/Ozolnieki
2008.gads: VK Rīga/Lāse-R

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-03 22:39, pirms 15 gadiem
Jā,un Dārziņa mūzikas skolas arī nav sarakstā.