Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Intergaz" kausā "DU" uzvara un zaudējums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Intergaz" kausā "DU" uzvara un zaudējums
"Daugavpils Universitātei" jauni formas tērpi
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Vakar iesākās starptautiskais volejbola turnīrs "Intergaz kauss", kurā piedalās piecas komandas no piecām valstīm. Latvijas pārstāve "Daugavpils Universitāte" pirmajā dienā tikusi pie uzvaras un viena zaudējuma.

"Intergaz kausā", kas norisinās Daugavpilī, piedalās piecas komandas no piecām dažādām valstīm. Latvijas vienīgā pārstāve ir "DU", kas gan turnīrā nestartē vislabākajā sastāvā. Divu dienu laikā komandām ir paredzēts aizvadīt viena apļa turnīru, pēc kura arī tiks noskaidrots uzvarētājs. Interesanti, ka spēles rit nevis līdz trīs setu uzvarām, bet tikai trīs setus.

"DU" sacensību pirmajā dienā aizvadīja divas spēles. Spēlējot jaunos formas tērpos, mūsējiem jau pirmajā spēlē nācās ar 1:2 atzīt "RGU Jantarj" pārākumu. Jāpiemin, ka Kaļiņingradas klubs, kurš jau šogad spēlēs "Schenker" līgā, izšķirošajā setā bija pārāks vien ar 25:23.

Otrajā spēlē pret Lietuvas "Elga Stars" daugavpilieši reabilitējās par zaudējumu, uzvarot ar 3:0. Šodien mūsu komandu gaida tikšanās ar Igaunijas pilsētas Viru komandu, kā arī ar baltkrievu "Komunalnik", kas pirmajā dienā tika pie divām uzvarām. Lai tiktu pie kausa, daugavpiliešiem jāuzvar abās spēlēs.