Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Bijām pelnījuši uzvarēt"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Bijām pelnījuši uzvarēt"
"Lāses" komandas treneri Ainars Cīrulis un Raimonds Vilde
Foto: Romualds Vambuts

„Lāse-R/Rīga” galvenais treneris Raimonds Vilde pēc uzvaras pār Tallinas „Selver” komandu, un izcīnītās bronzas godalgas slavē savu komandu, paužot, ka uzvara cīņā par bronzu izcīnīta pelnīti.

Jau vēstīts, ka vakar rīdzinieki ar 0:3 piekāpās „Parnu” volejbolistiem, bet šodien cīņā par bronzu ar 3:1 apspēlēja „Selver” komandu, tiekot pie bronzas godalgām.

„Lāse-R” galvenais treneris Raimonds Vilde pēc šodienas spēles slavēja savus padotos. "Vakar negaidīju, ka uzvarēsim, bet gaidīju, ka nospēlēsim labāku spēli. Izdarījām pareizos secinājumus un šodien jau spēlējām kā komanda, nevis seši spēlētāji laukumā. Tā, kā spēlējām šodien, mēs bijām pelnījuši uzvarēt un mums tas arī izdevās. Vakardienas pretinieki visos parametros bija spēcīgāki par mums, un papildus tam mēs paši nespējām parādīt labu sniegumu. Pērnavas komanda pelnīti ir finālā un, manuprāt, arī TTU, jo šī komanda uz sezonas beigām bija diezgan spēcīga," teica Vilde.

Šobrīd rīdziniekiem priekšā cīņas Latvijas čempionātā. Pusfināla sērijā „Lāsei-R” pretī stāsies „Poliurs / Ozolnieki” volejbolisti. Pirmā sērijas (līdz trim uzvarām) spēle jau sestdien 9. martā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja