Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nacionālās līgas finālā arī "Armijas" VK

Jānis Celmiņš

Nacionālās līgas finālā arī "Armijas" VK
AVK treneris Uldis Ozoliņš un Māris Kurtiņš
Foto: Andrejs Gaidukovs

Latvijas volejbola čempionāta Nacionālās līgas finālā vietu nodrošinājuši "Armijas" VK volejbolisti, kuri arī otrajā spēlē apspēlēja "MSĢ/Sēja" komandu. Jau ziņojām, ka pirmie Nacionālās līgas finālā iekļuva SK "Cēsis" volejbolisti.

Kā pirmie finālā iekļuva SK "Cēsu" volejbolisti, kuri jau aizvadītās nedēļas nogalē aizvadīja spēles pret VK "Vecumnieki", izcīnot vispirms smagu uzvaru ar rezultātu 3:2, bet pēc tam uzvarēja arī savā laukumā - 3:0.

Otrajā pusfināla pārī "Armijas" VK apspēlēja "MSĢ/Sēja" komandu. Pirmajā spēlē armijnieki uzvarēja ar 3:0 (viesos), bet vakar savā laukumā uzvarēja atkārtoti – 3:1.

Finālsērijas pirmā spēle tiks izspēlēta 13. martā Cēsu 2. pamatskolas sporta zālē. Par Nacionālās līgas čempioniem kļūs komanda, kas uzvarēs divas spēles. Ne mazāk svarīga būs cīņa par trešo vietu, jo tieši trešās vieta ieguvēji kopā ar "Armijas" VK un SK "Cēsis" iesaistīsies cīņā arī par Latvijas čempionāta medaļām ar "Schenker" līgas klubiem.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2010-03-03 20:41, pirms 15 gadiem
AVk komandai Nne pa jokam azartiskis treneris!

     [+] [-]

, 2010-03-03 21:12, pirms 15 gadiem
palma rakstīja: AVk komandai Nne pa jokam azartiskis treneris!
kādā ziņā??