Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbolistēm pirmā uzvara pār kādu no Baltkrievijas klubiem

Jānis Pārums

Volejbolistēm pirmā uzvara pār kādu no Baltkrievijas klubiem
Jelgava/LU
Foto: A.Tinte

Aizvadītajās dienās Jelgavā norisinājās Baltijas līgas sestais sabraukums, kur Latvijas komandas uzņēma spēcīgākās līgas pretinieces - Baltkrievijas komandas, kuras kopā astoņās spēlēs bija izcīnījušas astoņas uzvaras.

Šodien Baltkrievijas komandu uzvaras sēriju pārtrauca "Jelgava/LU" volejbolistes, kuras ar 3-1 (19:25, 25:20, 27:25, 25:21) uzveica "Kommunalnik Mogilev" komandu. Latvijas junioru izlase ar 0-3 (7:25, 24:26, 13:25) piekāpās "Minchanka", bet "Babīte" ar 0-3 (18:25, 21:25, 18:25) atzina "Atlant" pārākumu.

Turnīra tabulā vēl joprojām pirmās trīs vietas ieņem Baltkrievijas komandas, ceturtās ar 20 punktiem Jelgava/LU, piektajā vietā ar 19 punktiem SK Babīte, bet Latvijas Junioru izlase ar 1 punktu ieņem pēdējo vietu turnīra tabulā.

Pēc uzvaras Jelgava/LU galvenais treneris Jānis Leitis priecīgs par viņam pasniegto dāvanu dzimšanas dienā: "Baltkrievijas komandas var saukt par profesionālām, jo pretēji mūsu komandām, viņas tikai trenējas un piedalās turnīros,, tāpēc arī likumsakarīgi, ka mums pret viņam ir grūti cīnīties, bet kā pierādīja gan vakardienas Babītes spēle, gan šodien mūsējā, nav neiespējami! Šodien komanda parādīja spēli, kādu es jau sen gribēju redzēt. Bija gan emocijas laukumā, kas pietrūka citās spēlēs, gan nenobijāmies izšķirošos momentos servēt agresīvāk, gan skatītāju atbalsts tribīnēs. Šodien visi apstākļi bija mums labvēlīgi, kas spēcīgi ietekmēja pretinieču spēli, tādējādi izdevās izcīnīt pirmo uzvaru pār Baltkrievijas komandām un saņemt labu dzimšanas dienas dāvanu."

Paralēli sabraukumam Latvijā Igaunijas klubi uzņēma Lietuvas komandas, kur Lietuvas komandas guva vienu uzvaru pār igaunietēm.

Nākamajā nedēļas nogalē, 8.decembrī Babītes sporta kompleksā Latvijas komandas aizvadīs savstarpējās spēles: plkst. 12:00 Latvijas Junioru izlase - SK Babīte, plkst. 14:00 Jelgava/LU - Latvijas Junioru izlase, bet plkst. 16:00 SK Babīte - Jelgava/LU.

Informāciju sagatavoja:
Lilita Mitrofanova, Latvijas Volejbola federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja