Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rīgā risināsies starptautiskās sacensības volejbolā "Auroras kausa izcīņa 2014"

Andrejs Siliņš

Šogad leģendārā volejbola komanda „Aurora” svin 45 gadu jubileju kopš komandas dibināšanas, tādēļ starptautiskās sacensības volejbolā šogad nosauktas par „Auroras kausa izcīņas„ sacensībām, kas risināsies no 3. līdz 5. oktobrim Rīgas volejbola skolas bāzē. Dalību sacensībām pieteikušas komandas no piecām valstīm - Norvēģijas, Polijas, Igaunijas, Baltkrievijas un Latvijas.

„Šogad bijušai meistarkomandai „Aurora” paliek 45 gadi, kopš dibināšanas. Komanda vairākas reizes ir izcīnījusi augstas vietas bijušajā Padomju savienībā, kā arī Tautas Spartakiādē, tā var lepoties ar Pasaules, Eiropas čempionāta medaļām gan jauniešu, gan pieaugušo sastāvā. „Auroras” dibinātājs un galvenais treneris desmit gadus bija Andris Kļaviņš, vēlāk par galvenajiem treneriem strādājuši Jānis Labucks un Zigismunds Grigoļunovičs.

Atceroties slavenās komandas uzvaras laurus, sportiskos ideālus bija vēlēšanās starptautiskajām sacensībām dot bijušās komandas vārdu un izveidot „Auroras kausa izcīņu” par ikgadējām un, vēlams, tradicionālām sacensībām volejbolā”, tā gaidāmo sacensību tapšanu raksturo to organizatori.

Sacensību pirmā spēlē starp Latvijas un Norvēģijas komandām būs piektdien, 3. oktobrī, plkst. 13.30, bet sacensību svinīgā atklāšana notiks pēcpusdienā, plkst. 17.00, pēc kuras laukumā tiksies Latvijas un Igaunijas volejbolistes.

Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Latvijas Volejbola federāciju.

Informāciju sagatavoja
Indra Vilde
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta
sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2014-10-04 13:10, pirms 10 gadiem
Kārumnieki, uz sporta zāli!